Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milkovic ve diğer konularda bunların devirdaim makinası olduğunu ben söylemiyorum. Bu konuda makaleler yazılmış o makaleleri ve videoları sizinle paylaşıyorum. Oradaki formülleri inceleyip bunu tartışmak yerine olmadık yerlerden konuyu değiştirip polemik oluşturma ihtiyacındasın. Bu senin zeka seviyeni ve kaliteni oldukça belli ediyor. Seni ***** (tatmin) etmek için seninle aynı tondan ilerliyorum. Yoksa aradığın bu değil mi? Ben mi yanlış anlıyorum?
Size daha ayıracak vaktim yok , çalışmalarınızda başarılar diliyorum . Alacağınız ya da kuracağınız bir makinayla üreteceğiniz enerjiyi de sabırsızlıkla bekliyoruz .
 
ayhanarican arkadaşın ilk konuya girişi falan ters, yazdıkları asabice ama neden yaptığını da aralarda anlatıyor.

ters psikoloji uyguluyor kendince, insanları dürterek kızdırarak uyandırmaya çalışıyor, bence ki bu psikolojik yaklaşım genel olarak insanlar üstünde etkili diye düşünüyorum, bir çok kişinin de bu tartışmaya girmiş olmasından belli olmalı.

Kanımca ayhanarican arkadaş;

etrafta doğada bu kadar enerji kaynağı varken insanlar neden araştırmıyor, gündelik hayatta kullanmıyor da gidiyor petrol şirketleri nükleer elektrik şirketlerini zengin ediyor bide üstüne dünya genelinde bu kadar savaşın ölümlerin olmasının önünü açıyor demeye getiriyor

bu konuda en etkili kişiler de ileri eğitim almış olanlar başta mühendisler, onlara gönderme yapıyor bence; "uyumayın, hazır çark var onun bir dişliside ben olayım paramı alıp yatayım" diye düşünmesinler çaba göstersinler, etraftaki enerji imkanlarını geliştirsinler, hayatın içine entegre etsinler, istiyor.

ayhanarican arkadaş, bugüne kadar içinde türklerin de olduğu bir çok kişi ve kuruluş enerji konularında yeni şeyleri araştırıyor, yeni kaynakları çıkarmaya çalışıyor zaten. yürürken ayakkabı tabanında üretilen elektrikten elbiseye dikilen güneş enerjisi üreten ipliklere kadar çeşitli fikirler ortaya çıkıyor, bazıları saçma olduğundan kullanılamayacağından, bazılarıda geliştirmek gerektiğinden yaygınlaşmadı.

uzun ömürlü telefon pili araştırmaları oldu mesela, yapamadılar, yabancı şirket en sonunda iflasını ilan etti.

hatta seneler önce bir türk firması el kadar bir mekanızma çıkarttı kendi kendine elektrik üretecek dedi, sonra ortadan kayboldular, muhtemelen yapamadılar.

son olarak şu an kullanılan güneş ve rüzgar sistemleri dışında harcadığın paraya değecek çalışan bir sistem daha bulunamadı, ama ısrarla araştırıyorlar mutlaka çünkü dünyada enerji sahibi olmak demek süper güç olmak demek, tıpkı amerika gibi..
 
Ne ters psikoloji ama.. Cok ise yariyor.. Polemik olusturmaktan baska bisey degil.

Bu free eneeji konusunu takip ediyorumda belirli surelerde boyle konu bir parlayip sonuyor. ilginc bir durum.

yoksa benmi fazla kurguluyorum. komplo teorisimi?
 
Karşılıklı atışmalar nedeniyle konu kapatılmıştır. Bu forumda teknik konular haricinde kişisel atışmalar yapmak yasaktır. Herkesin sadece bilgisi dahilindeki teknik tartışmalara katılmasını rica ediyorum.
 
Himm ters psikoloji,, güzelmiş,, ben lise talebesiyim, hocam almış kamçıyı ters psikoloji,, hocayı ezecem diye habire kitap defter internet vidyo makale aranıyorum-yazıyorum-çiziyorum kafa kırıp karpuz çatlatıyorum.. sonunda alim olucam **** 'ların ne olduğunu keşfedecem. oldu. Kep törenime buyrun.
Veysel abüüü kapat kapıyı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,899
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst