Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rulmanları biraz daha fazla yağlayıp
havasız ortamda çalışırdık mı, mis gibi.
Termo mermo boş şeyler. [emoji41]


Artik manyetik yataklar cikti rulman yok.. dip not..
 
Arkadaş hoş geldin, bu inandıklarının kaçını yaptın evde bedava elektrik üretmeye başlamadın mı? Hala ne bekliyorsun :D.
https://www.youtube.com/results?search_query=scam+perpetual

Biliyor musunuz? Bu cihazları artık kendiniz yapmak zorunda değilsiniz. Bunu yapan şirketlerden satın alabilirsiniz. Bu şirketler enerji ve petrol şirketlerinin kıskacında fazla reklam yapamıyorlar. Ancak siz internetten araştırıp bu şirketleri bulabilirsiniz. Google’da “rosch kpp 15 kw free energy system” yazın ve videoları izleyin. Bu şirketten satın alabilirsiniz. 5 Kw’lık sistem için sizden € 14,160.00 gibi bir ücret istiyor. Şimdi diyeceksiniz ki ben bu ücretle tüm mahallenin elektrikriğini ödeyebilirim. Bilmiyorum belki de size 5KW ve 15KW’lık sistemler yeterli gelmeyebilir. Bu durumda gündüz güneş panellerini aküsüz bir şekilde (Az bir miktar ultracapasitor ile) kullanıp gece daha az enerji ihtiyacınız olduğundan bu sistemler imdadınıza yetişebilir.

Sayın ahnur ve sayın mehbet.bey sanırım videoları ve ilgili makaleleri okumamışsınız. Sanırım sizlerde öğrenilmiş çaresizlik dediğimiz bir sendrom var. Benim kafamın da termodinamik yasalarının duvarına çarpacağını düşünüp ******** olmaktasınız. O duvar yıkılalı çok oldu. Oraya otoban kurdular.

Milkovic sarkacını düşünün. Bu sarkacı çok düşük bir enerji ile hareket ettirin. Bunun için bedini power (0,0009W/s) kullanabilirsiniz. Şimdi sol taraftaki ağırlığın altına elinizi yada kafanızı yerleştirin. Şaka yaptım bunu yapmayın. :) Sol taraftaki ağırlığı kaldırın yada biraz azaltın orada bir selonoid generator (Selenoid motorlardan belki bilirsiniz) kullanarak sitemi çalıştırmaya başlamak için sarkacı hareketine başlatın. Bu yapıyı sol taraftan durdurmayı deneyin bunun ne kadar zor olduğunu göreceksiniz. Durdurdunuz ve sarkacın hala hareketine devam ettiğini gözlemlediniz öyle değil mi? Şimdi bu kuvveti hissedin. Ölçtüğünüz elektriğin harcadığınızdan fazla olduğunu görüp artık şok mu olacaksınız ********* mı olacaksınız bunu kendiniz yaşayın. Mekanikçi arkadaşlarımın belki gözünden kaçmıştır ilgili makaleyi okuyup aydınlanın.

http://www.veljkomilkovic.com/Image..._of_the_oscillating_pendulum-lever_system.pdf
(M1 Milkovic sarkacının bedava enerji olabileceğini anlatan makale)

(V1 Bir başka Milkovic sarkacı)

“Termodinamik yasalarını hiçe saymak bu kadar kolay olmamalı :)

Haklısınız peynire tapan insanlara islamiyeti anlatmak kadar zor bir durum bunu biliyorum. Ancak onlara da saygı duymak gerekir. Bilimin tükürdüğünü yalaması yüzyıllar alabiliyor. Şimdi hala ikna olmayan sözelci arkadaşlar için evrenin bir devir-daim makinası olduğunu anlatan ilgili makaleyi dikkatle okumalarını tavsiye ederim.

http://khosann.com/evren-devridaim-makinesi-mi-mutlak-sifirdan-daha-soguk-atomlar-1/

(M2 EVREN DEVRİDAİM MAKİNESİ Mİ? >> MUTLAK SIFIRDAN DAHA SOĞUK ATOMLAR – 1)

http://khosann.com/termodinamikte-d...olmak-icin-uzay-boslugundan-enerji-uretmek-2/

(M3 TERMODİNAMİKTE DEVRİM: DEVRİDAİM MAKİNELERİ >> KÜRESEL ISINMAYA ÇARE OLMAK İÇİN UZAY BOŞLUĞUNDAN ENERJİ ÜRETMEK – 2)

Şimdi katrilyonlarca devir-daim makinasından oluştuğunu anladığın gibi aynı şekilde dev bir devir-daim makinasının bir parçası olduğunu daha iyi anlıyor olmalısın. Hangi parçası mı? İyi dinle bu parçayı… :)


Hepimiz bir gün petrol olacağız. İçinde atalarımızın kanı olan böyle bir maddeyi bu kadar kolay harcamayalım.
.
.
Mühendis olduğun günü hatırlıyor musun? Annene koşup "anne bak ben mühendis oldum" demiştin. Belki annen sormuştur tam bilemiyorum. Şimdi annene söyle "anne bak ben ********* oldum". :)

Sevgi ve saygılarımla :)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Memnun kalmazsak 14 gün içinde iade edebiliyormuyuz ? Paraya kıyıp alalım bir tane .
 
Son düzenleme:
Mühendis olduğun günü hatırlıyor musun? Annene koşup "anne bak ben mühendis oldum" demiştin. Belki annen sormuştur tam bilemiyorum. Şimdi annene söyle "anne bak ben ********* oldum".
Bunun da ne olduğunu izah ederseniz memnun olurum , yoksa forum yönetiminden bunun silinmesini istiyorum @MuraTh .
 
Kontrolkalemi.com kişisel kavga mekanı değildir. Lütfen forumun kalitesine uygun bir üslup kullanın ve kişileri değil formülleri yargılayın. Aksi taktirde konuyu kapatmak zorunda kalacağım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,242
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst