Demirdöküm Alaska 48 hp f?

davutcesur

Üye
Katılım
2 Mar 2012
Mesajlar
37
Puanları
1
demirdöküm alaska 48 hp f salon tipi klimayı ısıtmada calıstıgında dış ünitede sıcak olması gerekn gaz hattı buz tutuyor.4 yollu da mı sıkıntı var yoksa karttan kaynaklanan bir sıkıntı mı var.selenoidin bobinine akım gidiyor.sorun nerdedir acaba ???
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Gaz basıncını ölçtünüzmü ölçtüyseniz buraya yazarsanız sorun hakkında daha detaylı bilgilendirebiliriz..
 
4 yollu vananın bobin sargısı arızalı olabilir bobini ölçün yada degiştirip deneyin...eger bobin sagalam ise 4 yollu vana takılı kalmıştır degiştirin....
 
sorunu buldum 4 yollu vana bobini uçmuş bobini değiştirdim 4 yollu vana gayet iyi calısıyor fakat cihaza vakum yapıp gaz sarzı yaptım ancak dış ünite 5 sn lısıp duruyor. iç ünite de e6 veriyor.faz yönlerinde sıkıntı yok ama muhtemelen düşünk basınç sensöründen kaynanlanan bi e6 cihaza tam anlamıyla gaz basılmıo hava souk oldugu için birde dıs ünite 5 sn calısıo sonra duruo.önerisi olan arkadaslar var mı ?
 
gazını gerekli miktarda tamamladıktan sonra sorun düzeldimi?
 
sorunu hallettim.düşük basınç sensörünü kısa devre yapıp klimaya gaz sarzı yaptım.şarz işlemnden sonra sebsörü taktım sorunu hallettim.gerekli gaz olmadıgından cihaz dıs üniteyi durduruyordu.sorunu hallettim. tesekkürler
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,864
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst