Delta Sürücüler Hakkında

ahabu

Üye
Katılım
12 Kas 2008
Mesajlar
260
Puanları
1
Yaş
39
Merhabalar ;

Arkadaşlar, Delta Sürücüler hakkından kullanıpta fikir sahibi olan var mı? Almayı düşünüyorum fikirlerinize ihtiyacım var, bildiklerinizi paylaşmanızı bekliyorum.
Saygılarımla
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
KULLANMADIM ama kullanımı kolay karısık olmayan bir sürücü çeşidi yani buna garanti veririm gerçekten basit hem fiyatıda azda olsa ucuz
 
arkadaş fazla marka bağımlı olmaya gerek yok.Ben kullandım bir sıkıntı yaşamadım.Hem TÜRKÇE kılavuzu var.Ben iletişim kurma ihtiyacı duymadım ama FAST'ın satış sonrası hizmetlerinin iyi olduğu söyleniyor.(bir OP yi göndermiştik.Derhal değiştirdiler)
 
arkadaşın dediği gibi satış sonrası hizmetleri gayet iyi ve biz işletmemizde çoğu yerde artık delta'ya dönüyoruz yavaş yavaş.diğer bildik markalara kıyasla fiyatlarıda iyi gerçekten kullanımı kolay ve 7-8 tane değişik güçlerde kullandık hala arıza yapan yok tavsiye ederim.
 
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
 
sayın arkadaşım delta sürücüler çin malı sınıfında anılır her zaman. bende sana tavsiye ederim deltayı. çin malları arasında en kalitelisi derim ben. kullanımı kolay tamiri basit ( ben bir elektronik firmasında teknik serviste çalışıyorum o yüzden tamir dedim) menüleri zengin, kullanımı ve programlaması kolay ve değişik uygulamalar için bir çok serisi üretilmiş güzel ürün. birtek olumsuz yönünü gördüm havada elyaf tozu olan ve sıcak olan ortamlarda üzerindeki lak koruma çok elyaf topluyor ve sürücü GF( toprak hatası) veriyor.
 
bende tavsiye ederim. En önemlisi teknik servis desteği süper.
 
ben delta surucu kullanıyorum sorun yaşamadım tavsiye ederim
 
Sn. Sorgi66'inin problemini ayni sekilde yasadim ama hizli ve ilgili davrandilar, problemi 24 saatten kisa surede cozduler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,120
Mesajlar
915,175
Kullanıcılar
449,825
Son üye
yasargokdemir

Yeni konular

Geri
Üst