delta plc'nin geleceği hakkında

Panasonic de düşünülebilir.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
panasonıc de dusune bilirsin savior otomasyon destek konusunda ust seviyelerde bir firma
 
Savior içinde iyi bir fırsat ama fast gibi daha aktif olmaları gerektiğini düşünüyorum. Sorunların çözümünü her zaman finale ulaştırmalılar.
 
benim simdiye kadar hiç bir sorum yarıda kalmadı her zaman destek veriyorlar
 
delta ana firmasına mail atmıştım, dönüş yapmışlar. inş uzun sürmez
-We are experiencing difficulties in finding Delta plc products in Turkey. How long will this problem continue?
-----
Sayın çıraközgür
Aşağıdaki talebiniz tarafımıza ulaştı. Lojistik konuları ile ilgili Pazar performansımızın bu yıl içerisinde normale dönmesini hedefliyoruz. Ekstradan bir taleplerinizin olması durumunda aşağıdaki iletişim biglileri üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.


Saygılarımla,



Mehmet Sonmez

Country Manager – Turkey

Industrial Automation Business Group (IABG), Delta EMEA


Delta Greentech Ltd. - Turkiye
T +90 216 499 9910 | M +90 554 937 2614 | E
 
Fatek plc işinizi görmüyor mu acaba? Sektöre çok uzağım ancak böyle bir çözüm olduğunu da bilmenizi isterim. Siemens plc ile yarıştıranlar var. Fiyatlarına baktim gayet de ucuz.
 
Fatek plc işinizi görmüyor mu acaba? Sektöre çok uzağım ancak böyle bir çözüm olduğunu da bilmenizi isterim. Siemens plc ile yarıştıranlar var. Fiyatlarına baktim gayet de ucuz.

donanım çeşidi çok var elbet lakin açıkça söylemek gerekirse benim gibi amatörler için daldan dala atlamak zaman alıyor... tüm sistemi farklı bir plc'ye göre uyarlamak, programlamak zor geliyor.
 
Yıllardır delta kullanan biri olarak Fatek Plc ye geçişim çok hızlı oldu .Teknik desteği çok sağlam ,arayüzü kullanışlı .Fiyat performans ta güzel herkese tavsiye ederim
http://forum.fatekas.com.tr/
Kendi forumları var ve ilgileniyorlar.
 
Image processing işinde yan donanım olarak kullanmıştım. Response lari cok hızlı ve nanosecond düzeyinde cevap veriyordu. C# kütüphanesi ise inanılmazdı benim icin. Yalnız Scada gibi uzaktan veri toplama isini*(ise) tecrübe etmedim.
 
Son düzenleme:
T bir konuda çok yanlış yaptı oda piyasaya o kadar ürün sürdü ve Delta ile olan anlaşması biter bitmez FORUM sitesini kapattı burada müşterilerine çok ayıp etti en azından forum siteinden bir duyuru yaparak forumu 10-15 gün daha açık tutabilir ve müşterileride ihtiyaçları olan kaynağı en azından oradan çekebilmeliydi tamam sorulara cevap vermeyebilirdi ama
Bundan sonra F.A.S.T. ye güvenilebilir mi?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,174
Mesajlar
915,637
Kullanıcılar
449,936
Son üye
AsilOzgenc

Yeni konular

Geri
Üst