delta plc programı problemi yardım

Katılım
24 Ara 2015
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
30
hocalarım ben bir saydırma işlemi yapıyorum. problemi şöyle anlatayım kaç gündür uğraşıyorum bir türlü çözemedim. şimdi 1 sensör ile konveyör üzerinden geçen malzmeleri sayacazbu melzmelerin uzunlukları 40 cm 50cm .... 15 farklı ölçütte. ve her gün akşam 12 de sayıcı hafızasını kaydedip kendini resetleyecek ve diğer gün tekrar baştan başlayacak ve saydığı malzemeleri adetleriyle ve tarihlerleriyle beberaber kaydedecek. . konyveyör hızıı sabit uzunlukları sensörün görme süresine göre ayarlayap saydırma işlemi yapılacaktır. ben uğraştım biraz buna benzer proğramlar veya yardım edecek arkadaşlar varmı şimdiden teşekkerler.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Bilen çok ama senin yazılımı kendin geliştirmen lazım iş ortamına göre ...belli bi aşamayı aldıktan sonrada gerekli desteği alabilirsin....Ağağıdaki fotoda anlıklar direk plc deki değerler aşağıdakiler ise akşam 24.00 da database e gönderilen veriler... Delta dvp28sv plc ile ethernet modülü aracılığı ile haberleşiyorum...İki farklı lokasyondaki fabrikalardaki üretimi izliyoruz...
upload_2016-12-29_22-23-1.png
 
Son düzenleme:

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst