Delta PLC Password

alex

Üye
Katılım
3 Kas 2006
Mesajlar
30
Puanları
1
Yaş
39
Calıstıgım ısletmede sifreli delta plc var ben bu plcnin şifresini bir turlu cozemedım acıl yardımlarınızı beklıyorum
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Şifreyi kırıp proğrama müdahale etmek istiyorsan zor biraz.Ama plc yi temizlemek ve proğram yüklemek istiyorsan=yükleme proğramından haberleşmlere tıkla oradan format plc memory ve fabrika ayarlarına dön ü işaretleyip ok e basın sonra plc nin enerjisini kesip verin. Plc niz sıfırlanmış olacak, kolay gele.
 
Hiç bir firma PLC şifresinin kırılması için alenen destek vermek aksi takdirde rağbet görmez Delta PLC ler ascii ve rakamları şifre olarak kabul eder yanı şifreyi kırma olasılığım azim ve sabir ile parelel orantılıdır.
Daha doğrusu olanaksızdır :) Örneğin bazı PLC ler sadece 4 haneli rakamları şifre olarak kabul ederler. Bu tip PLC lerde 4 haneli tüm olasılıkları ( yani 11 sayfalık A4 şifresini) teker teker denediğinde kırabilirsin. Fakat Delta için bu olasılıklar çok fazladır.
 
içindeki programın bir önemi yoksa clear all program memory den temizleyip kullanabilirsin
 

Ekli dosyalar

  • adsız.JPG
    adsız.JPG
    9.6 KB · Görüntüleme: 489
Dostum delta plc 4 haneli ve sadece rakam olarak şifre kabul eder.
yani olasılık en fazla 9999 olabilir. basitten basla vaktin varsa 0000 - 1111-2222- gibi dene muhtemelen yapan elemanın dogum yılıdır..
 
arkadaslar hepinize tesekkurlerben sizden daha detaya inmenizi beklemiştim.baska bir firmanın plc'nin şifresini seri porttan; baud rate data bit vs degiştirerek 8 haneli şifresini en sonunda buldum.
bu yuzden bir arayuz tarayıcısına ıhtıyacım var. yani 4 haneli hex tabanlı bir tarayıcı arıyorum.fastında cevap verecegini zannetmiyorum.
inatla bunu cözecegimi dusunuyorum
 
ben fastta 1 hafta kaldım teknik serviste eğime gittim oradakı arkadaslar gercekten hepsı cok ıyı nıyetlı her konuda da yardımcı oluyolar sen derdını uygun bır dılle anlatırsan emınım sana da yardım edeceklerdır ister mail yoluyla ister tlf la teknık servısle gorus kolay gelsın
 
apullukcu konya18x arkadaslarım bugun sızın ıstegınız uzerıne fastı aradım lakın cteknık servıste konustugum arkadas "boyle bırsey olsa passwordun bır anlamı kalmaz dıyecevap verdı" valla utandım ya neyse taıwanlılardan aldıgım su rarın ıcındekıregısterı ıptal edecek bır arkadas aranıyor acele
 

Ekli dosyalar

  • plc_password_crack.rar
    91.1 KB · Görüntüleme: 1,426

Forum istatistikleri

Konular
128,148
Mesajlar
915,463
Kullanıcılar
449,888
Son üye
kalemx

Yeni konular

Geri
Üst