Delta DOP-B panelde printer kullanımı ?

deniz77

Uzman Üye
Katılım
18 Mar 2007
Mesajlar
394
Puanları
246
Yaş
39
Arkadaşlar , delta DOP-B07S200 panelde printer uygulaması nasıl yapılır? Bu panelle yazdığım programın bir sayfasının çıktısını printerdan almak istiyorum. Paneldeki programın istediğimiz sayfasının veya penceresinin ekran görüntüsünümü komple printera aktarıyor , panele ufak thermal printer bağlanabiliniyormu , bağlanıyorsa sayfayı ufak printerda yazdırabilirmiyiz, printer haberleşmesini nasıl yapıyor (usb,rs232) ?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Buradaki örnekler işine yarar sanırım**************Kolay gele.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
isikotomasyon arkadaşım , forum kurallarına aykırılık yapmışsın cevabın korkmaz_design arkadaşım tarafından bloklanmış.
 
Deniz bey mail olarak adresi attım.
(Konu korkmaz_design tarafından (Bugün Saat 11:19 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Başka forum sitelerinin reklamını yapmak, forumlara üye çekme amaçlı konu açmak ve reklam amaçlı mesaj göndermek yasaktır.)Böyle bir amacımda yok...Yöneticilerimizin bilğilerine,
Kolay gele.
 
isikotomasyon arkadaşım , mesajın teşekkürler. DOP-B panelde ekran görüntüsünü usb den aktarma yapıp (usb belleğe alıp) istediğimiz printerdan yazdırabiliyoruz , delta teknik servisteki arkadaşlar böyle dediler. Ayrıca AE serilerinde direk yazıcıya yazdırabiliyormuşuz.
Özellikle thermal yazıcı olarak deltanın yazılımında kayıtlı olarak tuttuğu zebra tlp2844 yazıcı var.
 
Arkadaşlar elimde dop b 3e211 var ve 2 adet yazıcı var xerox phaser 3160n ve hp laserjet p1102 yaazıcı var haberleştiremedim bir türlü illa yazan markalar mı olacak usb wrıtter dan yazdıramıyor muyum. yardımcı olabilir misiniz?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,164
Mesajlar
915,595
Kullanıcılar
449,927
Son üye
yusuf2023

Yeni konular

Geri
Üst