DEDAŞ'ta abonelik hakkında

Katılım
14 Mar 2016
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
30
Merhaba, yeni yapılan evimiz için DEDAŞ enerjide alt yapıda yakında bazı değişiklikler yapılacağını ve bu değişiklikler yapıldıktan sonra enerji verebileceğini söyledi. Yani şimdi elektrik vermiyorlar. Böyle bir hakları var mı ne önerirsiniz?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Evraklarınız ile bölgenizdeki dağıtım şirketine enerji talebinde bulunduğunuz zaman evraklarınızda herhangi bir eksiklik yoksa aranızda bağlantı anlaşması imzalanır. Elektrik Piyasası Bağlantı ve Sistem Kullanım Yönetmeliği Madde 10/A'nın 5. fıkrasına göre dağıtım şirketi ile aranızda bağlantı anlaşması imzalandığından itibaren meskun mahal içinde;
AG bağlantı için 2 ay,
Kapasite artışı gerektiren durumlarda 4 ay,
Yeni trafo gerektiren durumlarda 6 ay,
Sadece OG bağlantı hattı için 4 ay,
OG + 2km'ye kadar OG Şebeke gerektiren durumlarda 6 ay,
OG + 2km'den fazla OG şebeke gerektiren durumlarda 18 ay,
Kazı izni gerekiyorsa +2 ay,
meskun mahal dışında ise AG-OG fark etmeksizin 5 yıl içinde enerjinizin anlaşmasını yaptığınız yere gelmesi gerekmektedir.
 
Teşekkürler yanıtınız için. Sanırım kaçak elektrikle ilgili sayaç değişimi yapılacakmış bölgede o yüzden şuan vermiyoruz diyorlar.
 
Teşekkürler yanıtınız için. Sanırım kaçak elektrikle ilgili sayaç değişimi yapılacakmış bölgede o yüzden şuan vermiyoruz diyorlar.
Ne demek rica ederim. Bölgedeki kaçak elektrik kullanımıyla da bölgenizdeki sayaç değişimiyle de alacağınız enerji aboneliğinin bir alakası yok bilginize. Birbirinden bağımsız olaylar, enteresan açıkçası.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,902
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst