Değiştiği halde Sürekli sigorta atması

Western55

Üye
Katılım
23 Eyl 2019
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
47
Değiştirdğim halde ki siemens yenisi sürekli sigorta atıyor. Kaldırınca direkt atıyor. Çalışan ve prizlerdeki herşeyi çıkardım veya kapattım yine atıyor. Tek bağlı olan şey ki kendi sigortası var kombi. Çünkü o sürekli bağlı malum. Acaba sorun ne olabilir. Kombi balkonda ve sadece kapalı bir kutusu var. Rizede oturuyorum. Sürekli yağmur yağıyor acaba kısa devre vs yapmış olabilir mi
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
değiştirdim dediğinizin atan siğortanın fotosunu yayınlamanız .
önce güvenlik , gerekli önlemler dikkat !!
siğorta kutusu içi kablo gözüken kısmı fotosu daha iyi olur .

1 - siğorta mi ?
2 - kaçak akım rölesi mi ? ( bu ürüne siğorta diyorsanız ? )
 
Önce kaçak rölesi atıyordu. Sonradan yanı 2 3 gün sonra bir tane sigorta atmaya başladı. 1 gün sonrada hep kaçak akım rölesi attı. O bahsettiğim sigorta yı kapatınca kar rölesi açılıyor. Buzdolabı diye tahmin edip ara kablo ile buzdolabımı başka bir prize taktım. Şimdilik atmadı sigorta. Bekliyorum bakalım ne olacsk
 
Faz-toprak teması hem bir kısa devredir hemde kaçaktır. Tüm yükleri devreden çıkardığınız halde atıyorsa prize su girme olayına odaklanmak gerekir.
 
Atan sigorta hattıni kontrol edilmesi
Atan sigorta mutfak firin ocak banyo vs prizini kontrol ediyorsa buhar ve nemden de olabilir
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst