DC motor AC yapılabilir mi

Bosch GDR 12V-105 mini darbeli vidalama var bende ufacık
Yahu hocam sen işler yapıyorsun bu cihazlarla Allah aşkına :)

çok fazla çeşitli şarjlı cihaz kullandım. dewaltın en kötü cihazı budur 9a akü bile bunda 1 dk gidiyo. bence dewaltın tüm karizmasını ismini rezil edebilecek kadar adi bir ürün onun dışında dewalt akülü tüm ürünleri çok çok kaliteli ömürlük

Konuya gelirsek buna DC adaptör bağlanabilirmi

Merhaba, genellikle elektrik motorları 5-7 katı fazla ilk kalkınma akımı çekerler. En iyisi kalkınma akımı ni ölçerek çıkan sonucun bir üstü akımı verebilecek bir adaptör temin etmeniz gerekir. Sekonder kısımda kablo kalınlığı da yeterli kesitte olmak zorundadır.

batarya adaptör uğraşmak istemiyorsanız elektrikli tiplerini alın bu makinede alınmış artık ufak işlerde kullanırsınız makina yerleşimi için beton kesmek zorunda kaldık fabrikada gelen usta husqvarna k 3000 markalı bir makina kullandı araştırın veya benzinlide olabilir(açık alan çalışıyorsanız) ustaların dediği gibi adaptörlü yaparsanız kullanım açısından çok ergonomik olmayabilir.
hc210-0258.webp

batarya adaptör uğraşmak istemiyorsanız elektrikli tiplerini alın bu makinede alınmış artık ufak işlerde kullanırsınız makina yerleşimi için beton kesmek zorunda kaldık fabrikada gelen usta husqvarna k 3000 markalı bir makina kullandı araştırın veya benzinlide olabilir(açık alan çalışıyorsanız) ustaların dediği gibi adaptörlü yaparsanız kullanım açısından çok ergonomik olmayabilir.
hc210-0258.webp
1. resimdeki cihazın modeli nedir turkiyede var mı
2-bendeki dewalt 35000 tl felan oldu . bunu değerlendirmek istiyorum

Ustam sargıyla uğraşma bence 18 volt direk bir doğrultucu ile kablolu çalıştırsan daha iyi olmazmı !!

sırf bunun için çinden 18v 9A adaptör getirttim bağladım çalışmadı neden çalışmadı bilmiyoruz
güzel insan, bataryanın üzerinde yazan 9Ah yazısına aldanıp 9 amperlik bir adaptör amca sipariş vermişsiniz sanırım. Ah ın ne olduğunu ustalarım açıklasın benim matematiğim yetmiyor. keşke aletin içindeki dc motorun bilgilerini bilseydik. bakın kendi başımdan geçti ve en çok bilinen RS 775 12voltta çalışır ve 1,5 amper gibi yük çeker ama bu amca 24 voltta 0,9 gibi amper çeker. ilk kalkışta ise 12 amper çekiyor. forumda arkadaşlar yazmışlardı kısa devre veya kilit yükü 15-18 amper gibi bir şey diye hatırlıyorum. yanisi adaptörle çalıştırmak için ya soft start sürü kullanacaksın yada en az 15 amperlik bir adaptör kullanacaksın RS 775 için. şimdi senin motor amca için değerler kafanda bir hesap yap.

Forum istatistikleri

Konular
130,519
Kullanıcılar
453,974
Son üye
Bülent Cemil

Yeni konular

Geri