Under Ground
Profesyonel Üye
Yahu hocam sen işler yapıyorsun bu cihazlarla Allah aşkınaBosch GDR 12V-105 mini darbeli vidalama var bende ufacık
Yahu hocam sen işler yapıyorsun bu cihazlarla Allah aşkınaBosch GDR 12V-105 mini darbeli vidalama var bende ufacık
öyle deme bazı yerlerde kablosuz şart. hele bir de deniz üzerindeysen, nemin işlediği vidayı sökmek standart şarjlıların işi değil.Yahu hocam sen işler yapıyorsun bu cihazlarla Allah aşkına![]()
Küçük işlerYahu hocam sen işler yapıyorsun bu cihazlarla Allah aşkına![]()
1. resimdeki cihazın modeli nedir turkiyede var mıbatarya adaptör uğraşmak istemiyorsanız elektrikli tiplerini alın bu makinede alınmış artık ufak işlerde kullanırsınız makina yerleşimi için beton kesmek zorunda kaldık fabrikada gelen usta husqvarna k 3000 markalı bir makina kullandı araştırın veya benzinlide olabilir(açık alan çalışıyorsanız) ustaların dediği gibi adaptörlü yaparsanız kullanım açısından çok ergonomik olmayabilir.
![]()
sırf bunun için çinden 18v 9A adaptör getirttim bağladım çalışmadı neden çalışmadı bilmiyoruzUstam sargıyla uğraşma bence 18 volt direk bir doğrultucu ile kablolu çalıştırsan daha iyi olmazmı !!
güzel insan, bataryanın üzerinde yazan 9Ah yazısına aldanıp 9 amperlik bir adaptör amca sipariş vermişsiniz sanırım. Ah ın ne olduğunu ustalarım açıklasın benim matematiğim yetmiyor. keşke aletin içindeki dc motorun bilgilerini bilseydik. bakın kendi başımdan geçti ve en çok bilinen RS 775 12voltta çalışır ve 1,5 amper gibi yük çeker ama bu amca 24 voltta 0,9 gibi amper çeker. ilk kalkışta ise 12 amper çekiyor. forumda arkadaşlar yazmışlardı kısa devre veya kilit yükü 15-18 amper gibi bir şey diye hatırlıyorum. yanisi adaptörle çalıştırmak için ya soft start sürü kullanacaksın yada en az 15 amperlik bir adaptör kullanacaksın RS 775 için. şimdi senin motor amca için değerler kafanda bir hesap yap.sırf bunun için çinden 18v 9A adaptör getirttim bağladım çalışmadı neden çalışmadı bilmiyoruz