Davlumbaz aydinlatmasi ısı sorunu

devil1907

Üye
Katılım
8 Mar 2011
Mesajlar
39
Puanları
1
Yaş
36
Merha bir tanidimizin lokantasında döner kestiği davlumbaz in içerisine led armatur koyduk ısıdan dolayı armatur sıkıntı çıkartıyor buraya alternatif çözüm arıyorum sizce ne olabilir
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
https://m.n11.com/savk-firin-ampulu...EpbPKQnOL82d-fbPBm_kEm845DxJVVfgaAvNhEALw_wcB

Yüksek Isı Dayanımı olmayan hiçbir ampul Fırın, Ocak vb. gibi ortamlarda verimli çalışmaz. Yukarıda kullanabileceğiniz bir Ampul paylaştım.

Fakat ileride camın kırılıp gıdanın içerisine bulaşmaması için montaj aşamasında ek önlem alıp yerleştirmeyi buna göre yapmanız gerekir.

Bu tip işlerde bütün ekipmanın Yüksek Isı Dayanımı özelliğinde olması gerekir, kullanılacak Kablonun da, Duy veya Armatürün de böyle olması gerekir. Kablo için örneğin Isıya Dayanıklı Silikon Kılıflı kablolar olabilir, gerekirse bir de Silikonlu Cam Elyaf Makaron Kılıf içerisine yerleştirildiğinde çok daha güvenli olur. En azından Isı'nın en yüksek olduğu noktada Makaron'dan geçirilebilir.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,127
Mesajlar
915,257
Kullanıcılar
449,843
Son üye
hvncrblt

Yeni konular

Geri
Üst