DARBE AKIM ANAHTARI

Katılım
15 Mar 2017
Mesajlar
13
Puanları
1
Bir darbe akım sortisi hesabını yaparken kaç armatürden sonrası paralel sorti olarak kabul ediliyor. Ben her sortide 1 armatürü sortiye dahil kabul edip kalanları paralel sorti olarak hesap ediyorum, doğru mu yapıyorum? Bir de darbe akım sortisi hesabında 1 darbe akım sortisi (1 armatür dahil) + 1 darbe akım anahtarı dahil ediyorum, doğru mudur? Son soru olarak da darbe akım anahtarını seçerken kontak sayısı armatür sayısıyla mı ilgili yoksa başka bir mantığı mı var? Teşekkürler...
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
1 kontaklı darbe akımlar çok kontaklı kontaklara göre ucuzdur. bir darbe akım kontağına 10 adet armatür bağlayabilirsiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,902
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst