Danfos fc 302 alarm hak

Katılım
30 Eki 2014
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
36
Konum
izmir
Merhaba external fan uyarısı veriyo bu sürücüde kaç adet fan var benim görebildiğim kapakta bi adet ve mco kartının yanında var 2 fanda belirli araliklarla calisyor alarm hakkında yardim
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Ustam cihazın resmi veya üzerinde etiketi olacak onları buraya yükleme şansınız varmıdır. P\N : ile başlayan kodu yazsanız da olur.

Parametre 14-53'den hatayı iptal edebilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Ustam cihazın hangi model, güç ve ıp kasasını bilirsem daha fazla yardımcı olurum. Soğutucu fanı ise alarm 29 sıcaklık hatası alırsın.Uzun süre çalıştırırsan yarı iletken malzemeler ısınır ve bu durum hiç iyi olmaz. Diğer durumlarda ise elektronik kart üzerindeki fanlar ise cihaz içindeki elektronik kartlar ısınır yine alarm verir ve cihaz içerisinde toz vb şeylerin birikmesine sebep olur.
 
*** kaydetsen numarayı whatsaptan atarım resim olirmu
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,259
Kullanıcılar
449,843
Son üye
hvncrblt

Yeni konular

Geri
Üst