Dalgic pompa şamandıra bağlantısı

hsnişlr

Üye
Katılım
9 Eki 2020
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
39
Konum
adana sarıçam
Arkadaslar merhaba gorselde gorunen samandira bunu nasil baglarim 2.2 kw dalgic pompa da kullanabilirmiyim daha once hic kullanmadim tesekkur ederim
20201009_231255.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Şamandra değil su seviye elektrodu.Bun-
dan 3 adet olur.Ayrıca,elektrodların bağlanacağı su seviye röleside olmalı Röle üzerinde ve dokümanında bağlantı şeması olur.
 
Bunu bağlaman için 3 adet (genelde) elektrota ve su seviye rölesine ihtiyaç duyacaksın. Genelde üst al taban şeklinde dalgıcı saldığın boruya tek kablo şeklinde 3 adet kablo kullanırsın. Bu gelen kabloları röle deki yerlerine üst alt taban girersin. Röleye enerji verirsin röle de çalışması gereken durumlarda kontak verir ve kontaktör çeker.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst