dalgıç pompa pano yardım.

fikir yürütüyorum kusura bakma hocam genelde otomatikte durucak samandıra geçiş vermediği sürece elektrik gelsede sorun olmucagını düşünüyorum.şamandıra kapalıysa zaten kuyu dolmuştur kuyuyu boşaltması gerekiyor.k.bakmayn sölememişim bu pompalar binanın temeline dolan suyu direk giderlere basıcak.. saygılar..


arkadaşım sana bir adet 3 fazlı otomat sigorta, bir adet monofaze sigorta, bir adet 3 tf 42 kontaktör 2 acık 2 kapalı kontağı olandan, bir adet emas seviye flatörü, bir adet trifaze pako şalter, bir adet 0-1-2 pako şalter lazım.. ayrıca bir tane pano gerekli ölçüleri tam olarak vermek doğru olmaz ..ray klemens, w otomat rayı gerekli,pano bağlantıları için 3 renk 1mm" lik pano kablosu tedarik edersen iyi olur. 3 adet sinyal lambası faz göstergesi için, 2 adet de su var su yok için gerekli olacak.. panoların paslanmaya dayanıklı plastik olmalı.. şimdilik aklıma gelenler bunlar.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst