Daikin klimam soğutmuyor

Merhaba ustalarım bize iç ünite fan motoru lazım daikin nerden bulabiliriz bilgisi olan varmı servis 300 tl istedi yer ist
IMG_20160312_183843.jpg
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Benim tespitim şu yönde olacak sistem tıkalı olduğunu düşünürsek motor zorlanıp termik açar bu neden le bazen istenilen berim alınamaz .
 
Selam ustalarım akşam kilima çalışıyordu sabah açtım fan yüksek hızda birmuddet çalıştıktan sonra arızaya geçti ve şuan kumandadan hızı konturol edemiyorum hep yüksek hızda çalışıyor biraz .yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ler.
 
Merhaba Serkan usta nasılsıniz size bir sorum olacak ben bizim bir arkadaşın komprasorunu degiştirecem hurdacidan bir komprasor aldım ama yağı varmi yokmu bilmiyorum nasıl kontrol edilir.size zahmet
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,315
Kullanıcılar
449,852
Son üye
ddknght

Yeni konular

Geri
Üst