daha fazla animasyon ve resimler

Katılım
17 Eki 2008
Mesajlar
88
Puanları
1
citect in scadası ile uğraşıyorum şu aralar fakat kütüphanesinde istediğim animasyon ve fotoğraflar yok bunları bulabileceğim bi yer var mı teşekkürler
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Bende bayağa bir uğrasmısdım sana tavsiyem resim işlem programlarından her hangi birini kullanabiliyorsan bu en basite indirgenmiş hali ile paint bile olabilir orada tasarımlarını yap ve citect'in kütüphanesine ekle.Misal on / off ve arıza istiyorsan gri yeşil ve kırmızı renklere boyanmıs nesneler yap ya da hareket istiyorsan çizgi film mantıgından yola çıkarak bir pervaneniyi değişik açılardan görüntüsünü al ve kütüphaneye ekle.
 
İlgin için teşekkür ederim.Aynen dediklerini yaparak hallettim.Teşekkürler.
 
tekrardan merhaba uzun zaman oldu buraya yazmayalı :) sana önerebileceğim Symbol Factory adında küçük bir program içinde yok yoktur olukça kapsamlı.bulmazsan yardımcı olmaya çalışırım.
 
Teşekkür ederim kardeşim bnde o program var da başka bi program varsa hani bilmediğimiz ondan yazmıştım :) teşekkür ederim.
 
evet ya bu konuda baya bir sıkıntı çekiyorum. yokmu şöyle toplu halde güzel bir resim kaynağı var. tek tek uğraşmayalım diyorum.
 
keşke daha fazla yardımcı olabilseydim siz ne tür programlar kullanıyorsunuz bu konuda?
 
hangi programları kullanılıyorsunuz?
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,881
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst