Dış Aydınlatmada Led Kullanımı

alsay

Üye
Katılım
17 Şub 2009
Mesajlar
10
Puanları
1
Merhabalar,
Fabrikanın dış aydınlatmasını sağlayan 150 civarı civa buharlı ampüllü armatürü led armatürler ile değiştirip tasarruf sağlamaya yönelik bir çalışma yapıyoruz. kullanan arkadaşlar varsa avantajlarını, farkları, ömrünü, önerip önermediklerini paylaşırlarsa sevinirim. Şu anda 125 wattlık civa buharlı ampül kullanıyoruz. yaptığımız ön çalışmaya göre 40 wattlık led armatür 27 ay gibi bir sürede kendini amorti ediyor.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
arkadasım ben gecmeni öneririm ben bugün kendi işletmemde 250civalı kullanıyordum dün led siparişlerim geldi takmaya başladım toplam 90 adet sipariş ver dim ve 50 adet led flörasan 250 w.civalının verdigini 80 vat veriyor ve aradıkı ışık farkı devasal bisey işletmemin içi ışıl ışıl oldu 80w.flörasan-led e cevirdim 13 wat yakıyor ve 9 -13 ay arası kendini amorti ediyor ve 10 yıl garantili. led ler tamamen türk malı
 
Tezcan arkadaşım teşekkür ederim cevabın için. önerebileceğin marka var mı?
 
Tüm teknik detaylar ve fiyat teklifi için bizimle iletişime geçebilirsiniz [email protected] Aken Led Aydınlatma Sistemleri
 
ilgilenen arkadaşların hepsine teşekkür ederim. yalnız raporum için gerekli olan teknik bilgi avantaj v.s. bilgisi olan da varsa memnun olurum. iyi çalışmalar.
 
cevre aydınlatmasını 70wlık fcd yada ucd denilen krıpton gaz ıcerıklı olan ürünle size yardımcı olabilirim 0216 447 51 32 yada mail atarsan size referansları ve teknık bılgılerı yollaya bılırım [email protected]
 
arkadaslar bu fiberoptik aydınlatma dış aydınlatma olarak neden kullanılamıyor? Aydınlatma Değerlerininyükseltilmesi sağlanamazmı?
 
Aydınlatma uygulaması olarak gece lambalarında süs olarak sadece görsel bir kullanımı zaten mevcuttur.Ancak fiber optik hiçbir zaman aydınlatma teknolojisi için düşünülemez.Çünkü ışığı içine hapsedip,yalnızca çok dar bir kesitten ve led ışığını bozulmaya uğratmadan sadece ayni bir kablo gibi(Kablodan farkı yalnızca ışığı kablo kesiti içinde iletmesidir)ama elektrik yerine ışık pulslarını iletmesidir.Aydınlatma için ışığı geniş açıda yayan power ledler en yeni teknoloji olarak daha uygunlar.Çünkü fiber ucun bitiminde, ledler gibi saçılmayıp ayni laser pointer işaret=ders kalemlerinde olduğu gibi, ışığı noktasal olarak veriyor.Günümüzdeki uygulamaları arasında bildiğiniz üzere internet erişiminin ve dijital ses iletiminin yanıp sönen ışık pulsları ile yapılmasıdır. (Digital Audio: Optik (TOSLINK) veya koaksiyel (S/PDIF) olarak sağlanan bu bağlantı tipinde optik giriş, sesi (aynı mors alfabesi gibi) yanıp sönen ışık atımları (pulslar) halinde ince ve saydam bir kablo üzerinden iletilir.)



İkinci resim(Kırmızı ışıklı olanı) bir TOSLİNK(Dijital ses) kablosu uygulamasıdır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,244
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst