Düzeltme (EDIT) butonu nereye gitti?

digitalist

Üye
Katılım
27 Ağu 2006
Mesajlar
290
Puanları
16
Yaş
61
Sayın KONTROL KALEMİ Site Yönetici ve Adminleri;

Bir süredir forum sitemize giremedim, yazdığım, yayımladığım bir çok yazı tarafınızdan uygun görülen çeşitli bölümlere taşınmış, Bazı yazılarımda (linkleri) güncelleme yapmak istedim fakat yazılarımın sayfa sonunda EDIT (düzelt) butonu yok olmuş, acaba ben bir ayar mı yapmam gerekiyor yoksa kısıtlı kullanımdamıyım...?

EDIT Butonu ile ilgili forum sayfasını okudum, yazdığımız yazılara ilk 120 dk. içinde düzenleme imkanımız olduğunu gördüm, fakat eski yazılarımda site içinde bir sayfaya ve dışarıya çeşitli linkler var, onları düzenlemem (güncellemem) gerekiyor.
Saygılarımla, kolay gelsin.
 
Son düzenleme:
Sayın digitalist

Bu gibi durumlarda size birkaç şekilde yardımcı olabiliriz. Güncellemek istediğiniz Konunuzun hemen sağ altında bulunan "Şikayet Et" butonuna basıp açılan mesaj kutusuna yeni linki yapıştırarak "eski linki bu linkle değiştirir misiniz" diye bildirirseniz ilgili yöneticiler en kısa sürede mesajınızı güncelleyecektir. Ya da güncellemek istediğiniz konuları ve linkleri herhangi bir yöneticiye özel mesaj yolu ile ulaştırırsanız ilgili yönetici konuyu sizin yerinize düzenleyecektir.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst