Dünyanın bir numarası Daikin, dev yatırımlarla Türkiye’de!

Gaiman

Üye
Katılım
17 Eki 2011
Mesajlar
4
Puanları
1
Arkadaşlar öncelikle merhaba gelen bir bülteni paylaşıyorum Daikin'le ilgili, ilginizi çekebilir :)


d8CQB.jpg


Dünyanın bir numarası, dev yatırımlarla Türkiye’de!
Dünyanın bir numaralı iklimlendirme markası Daikin, Türkiye’de büyük bir yatırım yaptı. Daikin, global gücüne Türkiye iklimlendirme sektörünün öncülerinden Airfel’in tüm gücünü de ekliyor.

Daikin ve Airfel’in, klima, ısıtma ve havalandırma pazarlarında, birbirini tamamlayıcı güçleri ve yetenekleri birleşiyor. Daikin, Türkiye’de Airfel’in deneyimi, üretim tesisleri, satış noktaları, geniş bayi ve servis ağı üzerinden büyüyor.

Bu adım, Türkiye’nin ötesinde, tüm bölgenin havasını tamamen değiştirecek.
Dünyaya sayısız ileri iklimlendirme teknolojisi kazandıran Daikin, bundan böyle yenilikçi ürünlerini, yüksek Daikin standardı ile Türkiye’de üretiyor. Türkiye, Daikin'in dünyadaki üretim ve ARGE merkezleri arasında en önemlilerinden biri haline geliyor.

Daikin, Airfel markası ile ilk kez konvansiyonel ısıtma pazarına da girmiş oluyor; böylelikle Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’yı içeren EMEA pazarına sunduğu ürünleri çeşitlendiriyor. Daikin markası sadece Türkiye’nin değil, çevresindeki büyük coğrafyanın lider markası olmaya hazırlanıyor.

Türkiye, iklimlendirme konusunda da bölgenin lideri konumuna gelecek.
Daikin, bu yatırımları sonucunda, klimadan kombiye uzanan ürünleriyle, Türkiye Isıtma, Soğutma ve İklimlendirme sektörünün tüm ihtiyaçlarını karşılayacak altyapı ve çeşitliliğe ulaşacak.

Daikin, sadece Türkiye iç pazarının değil, yapacağı ihracat ile Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgelerinin de en önemli oyuncusu olacak.

Daikin'in Türkiye yatırımıyla ilgili detaylı bilgi için tıklayın.
(DAIKIN | Facebook)
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
hayırlısı olsun ... daikin en mantıklı hareketi yaptı. airfel gibi servis ağı geniş bir dev ile birleşmesini alkışlıyorum ....
 
Daikin dünya kalitesi ve uç rakamlardaki fiyatıyla..nasıl oluyor da Türkiye ye Çin klimalarını tanıtan bir firmayla anlaşıyor...!Bu ticaret farklı bir şey olsa gerek...
 
Daikin dünya kalitesi ve uç rakamlardaki fiyatıyla..nasıl oluyor da Türkiye ye Çin klimalarını tanıtan bir firmayla anlaşıyor...!Bu ticaret farklı bir şey olsa gerek...


Çin ??? Hangi Çin ???? AIRFEL MITSUBISHI HEAVY NIN MUMESSILI IDI .... MC QUAYIN MUMESSILI IDI.... sanırım sen karıştırıyorsun...
 
:)Bence sen karıştırıyorsun gibi..Airfel aynı markayla Çinden getirip Türkiyede toplattığı splitlerle klima sektörüne girdi.Daha sonra merkezi klima işine soyunup Mc Quay mümessili oldu..He sorarsan başarılı oldumu.!Sonuçta Sanko..Ama bu sektörde geçmişi ve tecrübesi belli ..!
 
Çin diyerek küçümsememek lazım, Gree dünya markasıdır,
Midea dünya markasıdır,
Haier dünya markasıdır,

Var mı Haier gibi ağız çıkış sıcaklığı 68 derece olan klima dünyada.
 
arkadaşlar onu bunu bırakında böyle bir yatırım bence hepimize faydalı olcaktır. daıkının kuracağı fabrika ve işletme, araştırma merkezlerinde çalışma fırsatlarımız olacak. ayrıca soğutma sektörü çalışanları içinde piyasa canlanıcak.
 
hayırlısı olsun
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,253
Kullanıcılar
449,841
Son üye
nazoyata

Yeni konular

Geri
Üst