2 tip priz var. Topraklı olanlar fotoğrafta Amerikan bayrağınin üstündeki gibi. Topraksız olanlar ilgili fotoğrafın altındaki toprak girişi (yuvarlak) olmayan yan yana 2 dikey şeklinde.Bir çoğunu görmedim fakat doğruluğu konusunda şüphelerim var. Örneğin Amerika da kullanilan 1. Sıradaki değilmi?
Amerika da hem 110 V hem de 220 V var diye biliyorum. Düşük güçlü cihazlar 110 V yüksek güçlü cihazlar 220 V kullanıyor galiba. Hatam varsa düzeltin lütfen.2 tip priz var. Topraklı olanlar fotoğrafta Amerikan bayrağınin üstündeki gibi. Topraksız olanlar ilgili fotoğrafın altındaki toprak girişi (yuvarlak) olmayan yan yana 2 dikey şeklinde.
USA 110 volt.Amerika da hem 110 V hem de 220 V var diye biliyorum. Düşük güçlü cihazlar 110 V yüksek güçlü cihazlar 220 V kullanıyor galiba. Hatam varsa düzeltin lütfen.
2 farklı enerji olmaz yaw dönüştürücü filan vardır. Eskiden TV ve radyolarda hatta 110/220 seçeneği olurdu sürgülü anahtar ile.Amerika da hem 110 V hem de 220 V var diye biliyorum. Düşük güçlü cihazlar 110 V yüksek güçlü cihazlar 220 V kullanıyor galiba. Hatam varsa düzeltin lütfen.
Monofaz 110V, Trifaz 208V.Amerika da hem 110 V hem de 220 V var diye biliyorum. Düşük güçlü cihazlar 110 V yüksek güçlü cihazlar 220 V kullanıyor galiba. Hatam varsa düzeltin lütfen.