düşük gerilim bobini nedir ?

Düşük gerilim bobini sadece düşük gerilim durumunda değil ; elektrik gidip geldiği her durumda devreyi açar ( Yani bu bir trip sayılmaz haliyle ) . Bu ne kullanıcılar ne de elektrikçiler tarafından sempatik bulunmayan bir durumdur ; ben kullanmak konusunda çok istekli olmama rağmen mühendis arkadaşlarım dahi yavvvvv amannnn her kesintide adam mı göndericeğiz deyip bu işi yatırdılar. Bence söktürmeyin kesinlikle ; geriliminiz de niye salınım var onu araştırın .
Açık tip kesici şalterlerde bu bobinler için delay süresi verilebiliyor mu bilmiyorum ; normal molded case TMŞ lerde öyle bir özellik yok ; bence bir şalterin manual guide ini inceleyin. Belki böyle bir özellik varsa sorunu çözersiniz .
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Bu durum düşük gerilimle alakalı olmayabilir diye düşünüyorum, şalter içinde bulunan açma kapama ile alakalı olabilirmi ?
Ayrıca kendimiz müdahale edemezmiyiz?
Sebebi ne olabilir bu arizanin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst