Düğün Hazırlığı ve BEYAZ EŞYA KABUSU

t.tuncel

Üye
Katılım
9 Ara 2012
Mesajlar
3
Puanları
1
merhaba arkadaşlar başımı yakma adına güzel bir girişimde bulundum ve evlilik hazırlığına girdim ama beyaz eşya konusunda acil açık ve net bilgi ve önerilere ihtiyacım var...
Bursa'da yetkili servisi güzel ve düzgün çalışan ve sorun oluştuğu zaman sorun yaşamayacağım marka ve modellerde yardımcı olursanız sevinirim.;)

buzdolabı 1,500 tl
çamaşır makinası 1,000 tl
bulaşık makinası 700 tl
gibi kabataslak ayırdığım bütce +/- 100 tl fark olabilir.

öncelikle ustalarımızdan ve birebir makinaların kullanıcılarından yardım bekliyorum
beyaz eşya şans işi derler bende de o şans yok...
 
Öncelikle şimdiden hayırlı olsun,dediğiniz gibi beyaz eşya ve elektronik tamamen şans işi,15 yıldır arçelik marka buzdolabını sorunsuz kullanıyorum fakat 1.5 yıl kadar önce ablama Amana marka çok şık ve kaliteli(Amerikan malı 2300$ gibi bir fiyatı vardı) bir dolap aldık dolap 4 ayda 1 kere değişim oldu,şimdide başka bir yerinde sıkıntı varmış dediklerine göre.Birde şunu derler mesela ''eski ürünler taş gibiydi şimdi kaliteden ve işçilikten taviz veriliyor'' bunuda gözününde bulundurmak gerekli,ama siz yinede yerli ve servisi bol olan markaları tercih ederseniz daha iyi olur kanısındayım.
 
evet haklısınız bende bir kaç kişiden duydum arçelik eskisi kadar sağlam makinalar yapmıyormuş... yeni ürünleri tam bir fiyasko diyorlar
 
arkadaşım sen zaten şans işi demişsin ve o şans bende yok demişsin...ne diyelim daha
allesgute!
 
en azından varsa bursa bölgesinde hangi markanın servis agı geniş ve müşterisine ilgi ve alakalı samsung mu lg mi yoksa hoover alsam arıza yaptığı esnada servisini bulabilirmiyim. :eek:
önceden alır çıkarım diyordum ama iş ciddileşince ince eleyip sık dokumaya başladım
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,236
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Geri
Üst