Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun!

Katılım
31 Ocak 2008
Mesajlar
227
Puanları
1
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ TÜM ULUSUMUZ İÇİN ŞEREF VE ONUR BAYRAMIDIR. 85. yılını kutladığımız bayramımızı ve bu vatanımızı bizlere emanet eden insanlara sonsuz sevgilerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz... Vatanımız Bir Bütündür Bölünemez! Cumhuriyetimize sahip çıkalım. Unutmayalım ki VATANINI EN ÇOK SEVEN GÖREVİNİ EN İYİ YAPANDIR!...

"NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!"

HOŞÇAKALIN!
 
Şu zor günlerimize denk gelen Cumhuriyet bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum. Bu vatan kolay kazanılmadı öyle kolay kolay da bölünemez.
 
Cumhuriyetimizin 85. yılı kutlu olsun
 
Cumhuriyet bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum.Atalarımızdan bizlere emanet edilen bu Cennet Vatanı sonsuza kadar yaşatacağız.Birlik ve Bütünlüğümüzü bölmeye çalışan şerlere heryerde ve herzaman gereken cevabı BÜYÜK TÜRK ULUSU verecektir.Vatanı Bizlere emanet eden Atalarımızı ,Şehitlerimizi ,Gazilerimizi Rahmet ve şad ile anıyoruz.
 
Ulus devlet, üniter devlet ve laik devlet yapısı üzerinde yükselen anayasal düzeniyle 'kendisine bağlı olanları en ileri zirvelere taşıyan' Cumhuriyet, 'ulusal egemenlik ülküsünü en iyi ve en güvenilir biçimde uygulayan devlet şeklidir. Kurulduğu günden beri Türk ulusunun çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmasının itici gücü olan Cumhuriyet, hem her alanda ilerleyişin kaynağı hem de çatısı altında toplananları her türlü tehditten koruyarak ulusal birlik ve beraberliğin sağlanmasının en büyük güvencesidir.

Cumhuriyetimizin 85. yılı kutlu olsun.
 
Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz.
ATATÜRK
Cumhuriyetimizin 85. yılı kutlu olsun
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,311
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Geri
Üst