Creative T20 II ses sistemi adaptör sorunsalı

Ankarada olsaydınız konya sokakta saran dükkanlar var
Ben bulamadım şahsen ama 20 volt trafo ac bulmak baya zor bit pazarı gezmek gerekir
 
Ankarada olsaydınız konya sokakta saran dükkanlar var
Ben bulamadım şahsen ama 20 volt trafo ac bulmak baya zor bit pazarı gezmek gerekir
Ankara'da olmayı ve yaşamayı çok isterdim. 4,5 sene yaşadım orada :) Yukarıdaki S-link notebook adaptörü olmaz mı sizce?
 
Direnç net stesinden bir trafo al 25 w senin istediğin trafo dahabuyugunu al daha sağlıklı olur https://www.direnc.net/40w-0-48v-kademeli-trafo bunu al ölçü aleti ile çıkışı i ölç 20 v a en yakın olanı bağla artı eksi derdi de yok aç ama mutlaka aç bağla dc baglarsan ses paraziti olur
 
Alacaginiz trafo olmali. Dc adaptor degil.

O setin icinde regule devresi var. 20 volt dogrultulup kullaniliyor. Icerdeki voltaj 28 voltlara cikiyor. Siz 20 volt dc ile beslerseniz gerilim bu voltaja cikmaz. Yine yuksek seslerde sorun yasarsiniz.
Sırf size cevap vermek için üye oldum. Aynı hoparlörlerden bende var neden işkembeden atıyorsunuz ki? Trafoya gerek yok cihaz 29V 2A DC çıkış veren adaptörle çalışıyor bende orijinal adaptörü mevcut. Class AB olsa hadi neyse diyeceğim ama Class D TPA3123D2 amfi kullanan bir cihaz ve regüle devresi falan yok rectifier da yok eğer düşük voltajda çalıştırırsanız yüksek ses seviyelerinde distorsiyon yapıyor. Çalışma voltaj aralığı 10-30V DC fakat önerilen 27. Creative'in inspire serisi eski sistemleri için dediğiniz geçerli olabilir fakat bunda durum farklı. Arkadaşın orijinal diye attığı adaptör orijinal değil bu arada, inspire serisinde kullanılıyor o, kutu açılım videolarını izlerseniz küp şeklinde trafo olmadığını görürsünüz.

 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,901
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst