CPU 224XP CN DEN PROGRAM UPLOAD SORUNU..

yonzoglu

Üye
Katılım
11 May 2010
Mesajlar
148
Puanları
1
Yaş
40
Arkadaşlar Merhaba

Cpu 224xp cn den program upload etmek istiyoruz.Plc bağladık haberleşme tamam fakat upload ederken BLOCK VERSION İS A NEWER VERSION AND CANNOT BE UPLOADED. hatası gelmekte program versiyonuda 4.0 sp8 yardımlarınız bekliyorum.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Makinnanız çinden geldiği için plc niz siemens tarafından sadece çinde çalışması için tasarlanmıştır PLC nin ürün kodu son rakamı yerine 8 dir. Program upload veya dowload yapabilmenin tek yolu pc'çince dil karakterlerini yükle arkasından bilgisayar dilinide çince yap Step7 microwin yazılımını da çince yaptınmı ancak işin görülür yoksa nafile. Aynı problem için boşu boşuna Tekirdağ dan ankaraya gittim ve olayı sonradan farkettim ve upload download yapabilme neredeyse haftamı aldı.
 
Merhaba;

Aynı sorun benim de başıma geldi. Sadece Microwin içindeki dili Çince yaparsan sorun kalkıyor. Yalnız menü sıralarını daha önceden ezberlemen gerekiyor. Ben başarılı bir şekilde upload yaptım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst