Covid-19. haberler, bilgiler...

D.N.S'i 8.8.8.8,8.8.4.4 yapıp dene.
bilgisayarda sorun yok sorun telefonda. huaweiye sinir oldum şimdi.
 
Şimdi baktılar ki herkes biontech aşılarına son olarak yöneldi, genellikle onu yaptırıyor veya yapmaya çalışıyor, ABD'de laboratuvarlarda yapılan en son araştırmaya (bir medya haberine göre) göre moderna % 93 biontech % 88 korumayı sağlıyor iddiasında bulunuyorlar, en son olarak. O zaman biz de ailecek moderna'yı yaptırırdık, en son aşıda biontech'i boşuna mı olduk? Sosyal medyadan ve aşı firmalarından oynanan bu güzel oyunlara (ranta) bir güzel alet oluyoruz malesef ki. Gerçi hiç bir aşının henüz % 100 koruyabilme ve % 100 hayatta bırakabilme üstünlüğü de yoktur, yani ha % 93 ha % 88 olmuş, bu çok da farketmez, 3 doz Çin aşısı olun, çok dengeli beslenenin, prof. dr. Canan Karatay'ın önerdiği gibi. Ancak bu konuda önerilmiş tüm güvenlik önlemlerine sonuna kadar hiç taviz vermeden riayet edin, hastalığın size bulaşma olasılığı ancak böyle iyice azalır. Tedbir kuldan bundan sonra gelecek musibetler ise Yüce Allah'tandır. Kolay gelsin.
 
Biraz uzun ama bunu da hızlı oynatımda izlemenizi tavsiye ederim.👍
@kesmez ustam, belki son yüklediğiniz bir program sorun yapmış olabilir. Geçici belleği temizleyin, varsa kullanmadığınız programları kaldırın. Bende bir ara sistemle fabrikasyon gelen kamera uygulaması çalışmadı. Sonradan bazı programları kaldırınca çalışmıştı. Bir de videonun çözünürlüğünü düşürüp deneyin. Benim eski asus zenfone 2 de sorunsuz çalışıyor. Yakın zamanda kalp masajı, sunni solunum ve hard format-fabrika ayarları ile her şeyi silip tertemiz hale getirdiydim.;)
 
Son düzenleme:
abartıyorlar çok yoğunluk varsa karışıklıkların olması normal zaten çok abartılı sürelerde çalışıyorlardı pandemi ile iyice köle oldular.
 
abartıyorlar çok yoğunluk varsa karışıklıkların olması normal zaten çok abartılı sürelerde çalışıyorlardı pandemi ile iyice köle oldular.
Hadi yoğunluktan dolayı aşı şişesini karıştırdı diyelim.

Bu adam diyor ki ;
"Küçük bebeklerde yüksek doz verseniz bile yan etkisi açısından bir sıkıntı olmuyor "

Ne demek bu? Yoğunluğa hadi zorla inanalım da, aşırı dozun açıklaması nedir?

Arkasinda ticari ilişki olup olmadığı araştırılmalı.

https://m.yeniakit.com.tr/amp/haber...na-asisi-yapiliyor-dedi-turrkiye-ayaga-kalkti

Önemli Ekleme
Bu haberin en sonundaki büyük başlığın altını da okuyun

https://m.yeniakit.com.tr/video/zaf...rtaya-cikti-bakin-baska-kimler-var-58788.html
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
127,967
Mesajlar
913,969
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst