Covid-19. haberler, bilgiler...

Ölen öldüğüyle kaldı.

Zamanın birinde köylü ve ağası kasabaya gidiyormuş. Ağa yolun ortasında manda pisliği görüp arabayı durdurmuş. Köylüye demişki şu manda pisliğini yersen arabayı sana verecem. Köylü sözü almış ve pisliği yemiş. Ağa söz verdi Bi kere sineye çekip anahtarları köylüye vermiş. Köylü keyifli ağa pişman giderlerken bu sefer yolun ortasında başka manda pisliği görüyorlar ve köylüde biliyorki ağası yemez ama uhdesi içinde. hem dalga geçmek için hem öç almak için ağasına aynı teklifte bulunuyor. Ağası bu sefer pisliği yiyip arabasına geri kavuşuyor. Sonra ağaya dank ediyor ve diyorki; çiftlikte çıkarken bu araba benimdi. Sen Bi bok yedin araba senin oldu sonra ben Bi bok yedim araba yine benim oldu! Yahu biz boku niye yedik?

Kıssadan hisse madem herşey eskiye dönecektir bu kadar pislik ?
 
15.07.2022 arkadaşlar bu seferki dalga çok fena vuracak. Aşılı aşısız hiç bakmadan alacağını alacak kalanlar kalacak. Kimle konuşsam pozitif. Tedbirli olmakta fayda var.
 
Biontech fazla vurdurmayın ben 2 tane biontech oldum ama 3. biontech olmaya korkuyorum sanırım Türkovac olabilirim
geçti bile...
Ekran Görüntüsü 2022-07-19 03-09-53.png
 
Biontech fazla vurdurmayın ben 2 tane biontech oldum ama 3. biontech olmaya korkuyorum sanırım Türkovac olabilirim
Babam bir gazla gidip turkovac olmuş. Sonrasında ise kendisine bazı mantık ve hafıza testleri yapmışlar. Duyunca bismillahirrahmanirrahim dedim . Bu ne makyaklik. Ama testi ne kadar süre sonra yaptılar diye sormak aklıma gelmedi .
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst