Covid-19. haberler, bilgiler...

Her zaman bir ümit vardır. Can çıkmadan ümit kesilmez derler.
 
Ölümün kıyısına hatta çukuruna düşmekten iyidir.;)
Bu kadar yan etkisi olan bir ilaç zaten insanı ölüme götürür.
Ölüm zaten vardı yeni icad olmadı.
Bence bu ilacı kullanmayın,heleki negatifken.
Virüs denen şey kendi kendine iyileşiyor,vücuda zaman tanıyın..........
 
Ne negatife ne pozitife inanmak mümkün! Testi zamanında yapmayınca sağlıklı sonuç alınamıyor. Ayrıca zaten testin doğruluğu 60-70 civarı! Hani ölümle korkutup sitmaya razı etmek diye bir tabir var ya.. ben de o sebeple sitmaya razı olmayı tercih ettim.
 
Yalan söylüyorlar bu aşı değil aşı adayı. faz 3 tamamlanmadan aşı olmayın.
dünya nüfusunu 500 milyona indirilme projesi bilindiği halde büyük israil devletnin kurulmasına 2 yıl kala bu aşının biyoljik silah olması kuvvetle muhtemeldir.
Eğer medya bu kadar korkutup , abartıp saptırmasaydı, faz 3 aşamasını geçmeyen aşıyı kimse olmak istemezdi.
Medya büyük israli kurmak isteyen siyonistlerin kontrolunde.
 
Evet, olabilir, bu dünyada hemen herşey mümkündür. Bir de aşı içerisine konulmuş mikrorobotların gözle hiç görünemeyecek (mikroskopik ölçüde) şekildeki ilaç karışımıyla birlikte koldan zerk edildiğine dair çok utopik veya bilim-kurgu tarzında yaygın bir söylemi de duydum, yaygın aşı karşıtlarından. Dünyada herşey mümkün olabildiği gibi bu da mümkün olabilir, bu da olasılıklar dahilindedir, İsrail ve ABD'de teknoloji, bilim, fen bizim hiç bilmediğimiz mikro boyutta veya çok aşırı ilerlemişşse bu da mümkündür, neden olmasın?

Tüm bunlara rağmen 3. doz Biontec aşısını (hatırlatıcı olarak) 1 temmuz'da randevu alıp 2 temmuz'da yine de yaptırdım. 3- 4 gün sol omuzum çok acıdı, ancak dün, bugün tam olarak geçebildi. Ateş filan olmadı ama.

Meğerse covid-19'u geçirenlere uygulanan tek doz (Şimdiki B planıyla yani 2 dozun da vurulması son dakika değişikliğiyle vatandaşın kendi seçimine en son olarak bırakıldı) Biontec için olan en az 3 ay geçme süresi, 2 doz Sinovac'ı vurduranlar için çok da yeterli değilmiş. Çünkü uzman doktor hanım daha önce Sinovac'ı vurdurup Biontec'e 3 ay gibi kısa zamanda geçenlerin kolunda, eski Sinovac kalıntılarıyla kolayca etkileşen Biontec'in damardan geçerken duyulan yanma hissinin asıl sebebinin bu olduğu, benim yanlış olarak ilk anda düşündüğüm gibi hemşirenin damarı tam bulamaması nedeniyle oluşan bir yanma veya acısı değilmiş. Kolay gelsin.

https://www.msn.com/tr-tr/haber/dun...lancet-te-yayımlandı/ar-AALWlS3?ocid=msedgntp
 
Son düzenleme:
1626444914037.png

aşı sorumluluk reddi.
 
sen üretsen sorumluluk alır mısın? olası tazminat davalarına karşı hukuki önlem bu.
 
ilaçlarında yan etkileri olur. fakat hiç bir ilaç prospektüsünde sorumluluk kabul etmiyoruz diye yazmaz.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst