Counter Strike İnternetsiz Multiplayer Oynama

Katılım
12 Şub 2013
Mesajlar
37
Puanları
1
arkadaşlar ben evde internet yok. akrdeşimle counterda beraber oynamak istiyoruz internetsiz olcak. bunu nasıl yapabiliriz lütfennnn ayrdım edin okullar açılmadan zervkini çıkaralım lütfennn yardımmm. nasıl bağlancaz program, kablo ne gerekiyorsa temin edebilrim. yardımmm edin yeterki:(((
 
en ucuz yöntem, 5 portlu switch ile bilgisayarları ortak ağa kablo ile bağlamak eğer elinizde 4 portlu modem varsa bu da iş görür. Windows üzerinden paylaşım ayarlarını yapacaksınız. iki bilgisayar ağdan birbirlerini görebiliyorsa sorun yoktur.
 
Ağ ve paylaşım ayarlarından yeni bir ağ (kablosuz bilgisayarlar arası) kurabilirsiniz.Ağı kurmadan önce virüs programını ve güvenlik duvarını kapayın.
 
iyiki elektronik dükkanımız var. söylediğiniz malzemelerin hepside var. 5 portlu modem var. yaparım bağlantıyı fakat. benim bilgisayar windows 8 laptop kardeşimindde windows xp masaüstü sorun olurmu.
 
fakat ben şu an herşeyi hazırladım iki tane rj-45 kablo yaptım. switch hazır. anladığım kadarıyla modemden bi kablo bi pcye bikablo bi pcye fakat modeme gerek yok değilmi. gerek yoksa atafırat arakdaşımız ayda kurma işlemini anlatbilcek biri varmı. ben pek başarılı değilim bu ağ kurmalarda. böyle resimli anlatım yada yazıyla açıklayıcı ayzacaka birisi varmı lütffenn. interette bende şimdi araştıtrırım bulursam buraya bulduğumu yazarım. ama modeme gerek varmı bunu merak ettim modeme gerk yok değilmi sadece switchden her iki pcye kablo götürcez ve kurulumu yapcaz aynn böyle değilmi?
 
Ağ kurmak için iki pc arası cross bağlantılı tek kablo yeter
 
Ağ kurmak için iki pc arası cross bağlantılı tek kablo yeter

ya yani ben bilgisayrdan bu tür bağlama işlerinden anlamıyorum. yani ben şimdi switchim ve rj 45 kablom hazır bağladım fakat kurulumunu nasıl yapcam. o lazım bana CHIP adlı dergi sitesindende yardım istedim. okunmamış bile bi tek siz yardım edebilirsiniz.lütfen bu akşam bağlamak istiyorum. herşey hazır sadece nasıl kurulumunu yani ağ paylaşımını nasıl yapıcam bilmiyorum.
 
arkadaşlar lütfen yardım edin. herşeyi anladım şu paylaşım işini anlamdım. bari nette ne olarak aratayım onu söyleyin. yani dosya paylaşımı diye aratıp paylaşım kurulumunu yapıp conuterda lan dan oynayabilirmiyiz nasıl olcak paylaşım işi lütfen söyleyin deli olcam bilgisayarı kırcam yaa
 
Otomasyon"https://www.google.com.tr/?gws_rd=cr&ei=KPkuUqW4ComatAacroH4DQ#psj=1&q=yerel+a%C4%9F+%C3%BCzerinden+counter+oynama"]https://www.google.com.tr/?gws_rd=cr&ei=KPkuUqW4ComatAacroH4DQ#psj=1&q=yerel+a%C4%9F+%C3%BCzerinden+counter+oynama
[/URL]
Biraz araştırın lütfen. İnternet derya deniz. Benzer sorunları yaşayan elbette olmuştur.

Switch yardımıyla da olur. Eğer sadece 2 kişi oynayacaksanız, iki bilgisayarı ağ kablosuyla birbirine bağlayarak da bu işi yapabilirsiniz. Modemi, üzerinde 4 port switch'i olduğu için olabilir dedim, elinizde varsa masraf olmasın diye.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,254
Kullanıcılar
449,841
Son üye
nazoyata

Yeni konular

Geri
Üst