Control Technique Servo Motor Tamiratı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılım
12 Kas 2008
Mesajlar
69
Puanları
1
Yaş
39
Merhabalar

Elimizde arızalı Control Technique marka servo motorumuz var ve süeücüye enerji verdiğimizde sürücü arızaya geçiyor bu motorun tamiratını yapmak mümkünmüdür ayrıca firma ismi verebilirmisiniz.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Aşağıdaki linkteki firmadanda destek alabilirsiniz.saha önce ben garantili olarak motor tamir etirdim fiyatıda makul.Motoru deneyerek teslim ediyorlar.
Sİ-MUT TEKNİK
 
sayın zfrgrbz sorununu yazmış ve diğer tüm arkadaşlar sorununa çözüm getirmek yerine direk firma ismi vermişler. firma isimleri kurallar dahilinde verilebilir ama niçin önce sorunun ne olduğuna dair mesajlar yazılmıyor, çözümler üretilmiyor? örneğin 2 sene sonra başka bir arkadaşın da aynı sorunu çıktığı zaman google aramasında bu sayfa çıkacak sayfaya girdiğinde ise sadece firma isimlerini bulacak. forumların amacı öncelikle üyelere forum üzerinden yardımcı olunmasıdır, eğer sorun çözülemeyecek derecede önemli ise profesyonel kişilerden destek alınması gerekirse bu durumda firmalar devreye girer. tüm arkdaşlardan ricam şudur; öncelikle herkese forum üzerinden yardımcı olmaya dikkat edelim, profesyonel destek gerekirse firma isimlerinin verilmesinde sakınca yoktur. lütfen ilk olarak firma ismi verip yardım teklifinde bulunmayalım. konu kapatılmıştır...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,914
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst