Communication Settings Penceresi

Katılım
27 Eki 2018
Mesajlar
7
Puanları
1
Yaş
30
Merhaba bilgisayarım açıldığında sürekli bu sayfa çıkıyor.
Seçmem için herhangi bir adaptörde gözükmüyor konu hakkında yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Vakit ayırdığınız için teşekkürler.
61669
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Başlangıçta çalıştırılacak programları düzenleme konusunu arattırın. Gugılda.
 
Yaılımını kaldırmadığınız pc den çıkardığınız bir ağ aygıtından da kaynaklanıyor olabilir. aygıt yöneticisini kontrol edin.
 
yanlış hatırlamıyorsam simens simatic'i yükledikten sonra, haberleşme protokolünü ayarlamak için pc açıldığında direk açılıyordu.
 
yanlış hatırlamıyorsam simens simatic'i yükledikten sonra, haberleşme protokolünü ayarlamak için pc açıldığında direk açılıyordu.
Evet ilk olarak sürücüde çıkıyordu başka şeylerin kurulumu ile uğraşırken çarpı dedim 2-3 kere daha sonra sürücü çıkmadı keşke çarpı diyeceğime seçip ok deseydim. Neyden dolayı çıkmıyor onu çözmek lazım.
 
Programı bilinçli kaldırdıysanız, çalıştır kısmına msconfig yazıp başlatma - start up sekmesindeki açılışta istemediğiniz uygulamaların tiklerini kaldırarak çalışmasını durdurun, açılışta bir miktar hızlanma da sağlar.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,912
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst