Commax dpv-4hp goruntulu diafon yardim gerekli

Berkak

Üye
Katılım
28 Şub 2020
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
46
Merhaba Arkadaslar , evimizdeki goruntulu diafon ile ilgili problem yasiyorum , tadilat sirasinda baglantilar bozulmus ve yeniden calistiramiyorum .

mustakil bir ev bizimkisi ,

sistemde Iki diafon bir kamerali kapi onu urunu var , ama ayrica ic kapi da da normal zil var .

problemim bahce kapisindaki otomatik kilit , calismiyor onun disindaki her sey faal .
Kamerali Zile giden iki kabloyu birbirine degdirince kapi otomatigi aciyor ama bu kablolari kamerali zile baglayinca icerden komut ile acmiyor .

commax baglanti semasinda kamerali zile 1-2-3-4 nolu pinlere akim -notr - ses ve goruntu kablolari giriyor , peki o zaman kapi otomatigi nasil tetiklenecek anlamadim , sisteme ektra zil anahtari bagli ve calisiyor acaba bunun baglantiainda mi problem var diyorum fakat calisiyor ve commax montaj semalarinda ayrica normal zil anahtari baglama cozumu bulamadim , yardimci olabilecek bir arkadas varmidir ?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Merhaba aynı cihazdan kullanıyorum kapı otomatiğine kameranın arkasında bulunan 2 adet cıkış mevcut o cıkışlardan kapı otomatiğine enerji alıyoruz. Ayrıca bir sorum olacak ekstra zil butonu bağlantısını tarif eder misiniz suan aynı sistemi kurmaya çalışıyorum?
 
Kapi otomatiginin baglantisi benim tesisatta biraz karisik , soyleki kapi otomatigin iki kablosundan birine dat8 den gelen siyah kablo direk bagli , digeri ise kameradan cikaN kablolardan birine bagli . Kameradan cikan diger kabloya ise dat8 icerden gelen yesil bagli. Bu siyah ve yesil kablolar ic diafon unitesine bagli degil , nerden geldigini anlamadigim baska hir kablodan geliyorlar ve bu kabloyu takip edemiyorum . Kameradan cikan iki kablo direk kapi otomatigine mi bagli olmali ? Diger yandan dat8 den kamerali zile 4 kablo giriyor , akim , goruntu , ses ve sase . Icerden kapi otomatigine basinca roleyi tetikleyen bunlardan biri mi ya da calisma prensibini biliyormusunuz

ic kapidaki zil anahtarina gelecek olursa , ben baglantiyi hic anlamadim ama soyle ,
Bizdr iki katta iki monitor var , monitor soketlerinden gelen dat8 zil anahtarijin orda acilmis ve birlestirilmis , 3 kirmizi birlestirilmis ve bunlardan anahtara baglanti yapilmis , 3 mavi birlestirilmis ve bunlardan da zil anahtarina baglanti yapilmis . Yani sanirim kirmizi ve mavi kabloya anahtari baglarsaniz calisir, fakat , kirmizilara ayrica pembe kablo baglanmis ve bu dis kamera da kirmizi kablonun baglandigi pine gidiyor , bu pembe kabloyu anlamadim .
Kirmizi ve siyah ‘a paralel baglamayi deneyin isterseniz
 

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,512
Kullanıcılar
449,902
Son üye
gever3030

Yeni konular

Geri
Üst