Cofaso 6.2 Açma Problemi

Katılım
24 Şub 2009
Mesajlar
357
Puanları
1
Yaş
42
Cofaso 6.2 programını indirip kurdum.Ama çalıştırmak için açtıgımda
URL:localhost
User ID:cofaso
Password:******
Language:Türkce
enetere bastıgımda
Can't conect to MySQLDB!
hatası veriyor.

Burada ne gıbı bır işlem yapmalıyım acmak için.Şifre otomatık olarak **** olarak cıkıyor.Ben herhangı bır deger gırmıyorum.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Arkadaslar bu konuda yardım edebılıcek kımse yok herhalde :(
 
sanırım windows7 kullanıyorsun aynı problem bende de vardı.programı uninstall et.daha saonra tekrar setup a gel ve sağ tıkla çıkan pencereden uyumluluk modunu seç.windows xp sp3 ü ve aşağıdaki bu programı yönetici olarak çalıştır tıkla ve tamam de çık.sonra kurmayı dene çalışacaktır.bende çalışıyor.
 
Merhaba,

Windows 7'de
1.C:\Program Files\cofaso 6.2\core cofaso.exe
2.C:\Program Files\cofaso 6.2\mysql\bin\mysqld-nt.exe
3.C:\Program Files\cofaso 6.2\mysql\bin\winmysqladmin.exe
dosyalarını Win 7 uyumlu hale getirmen lazım.

Şayet virüs koruma kullanıyorsan 3306 portunu açman lazım. Şayet 1 kez çalışıyor, kapatıp açtığında problem yaşıyorsan, bu uyumluluk problemidir. Kullanıcı ismi ve şifre her zaman cofaso olarak gelir. Değiştirmene gerek yok.

Kolay gelsin.
 
Ben Windows XP kullanıyorum ama bende de aynı sorun var. Bilgisayarı kapatıp açtığımda yukarıdaki hatayı veriyor. Programı tekrar kurunca yine düzeliyor
 
Programla ilgili bazı sorularım var. Programda malzeme yönetiminde sadece Siemense ait bazı malzemeler var. Diğerlerini yüklemek için satın almamız mı gerekiyor. Ayrıca bir kontaktöre ya da röleye ait kontak grubunu kullanmak istediğimde şöyle bir sorun çıkıyor. Örneğin 3 açık bir kapalı kontağı var. Projeye açık kontak eklediğimde ve kontaktörün ismini girdiğimde sırayla o kontaktörün kontaklarını ataması gerekiyor ama program böyle yapmıyor. Alakasız kontak numaraları çıkarıyor ve eklediğim zaman da kontak grubuna da o alakasız kontağı ekliyor. Bazen aynı açık kontaktan iki adet görünüyor. Bilmiyorum anlatabildim mi Belki biraz karışık oldu ama
 
Bir sorum da şu olacak. Örneğin başka marka veya modelde bir rölenin kontaklarını girmek istiyorum. Kontak numaraları ve özellikleri de farklı. Benzer tipte bir Siemens rölenin kontak grubunu alıp üzerinde bahsettiğim değişiklikleri yapabilir miyim. Ya da ille de o röleye ait bilgileri malzeme yönetimine atmam şart mı?
 
Kontak numarasını değiştirmek istediğin kontağı çift tıkla veya sağ tıklayıp çıkan pencerede en altta özellikleri seç.İkinci satır kontak numaraları.Eğer değiştirmek istersen silip yeni numara girebilirsin.Zaten yapmakta gerekiyor.Özellikle rölelerin ve zaman rölelerinin kontakları proğramdakilerle örtüşmüyor.
 
bende de aynı problem var fakat ilk kurduğumda çalışıyordu şimdi ise çalışmıyor denemek lazım sağol
 

Forum istatistikleri

Konular
127,955
Mesajlar
913,894
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst