Cofaso 6,1 ( E - Plan 6,1 ) >Türkçe & Sorunlar Buraya !!!

Arkadaslar biri cevaplasin lutfen.bilgisayarimda pdf olarak kayitli bir projeyi cofasodan nasil acabilirim bir yolu varmi bunun.
 
Arkadaslar biri cevaplasin lutfen.bilgisayarimda pdf olarak kayitli bir projeyi cofasodan nasil acabilirim bir yolu varmi bunun.

sn.muratcan.ix,
pdf uzantılı bir dosyayı cofasoda açmanız mümkün değildir.Yardım kitapçığının 90.sayfa 3.10 Proje İmport bölümünde hangi tip dosyaların açılacağı belirtilmiştir.
iyi çalışmalar
 
Tamam tesekkurler
 
cofaso kötü arkadaşlar en iyisi bence eplan size tavsiyemdir
 
Verdiğiniz indirme linki açılmıyor virüs hatası verıyor pc tarafından engelleniyor. Nasıl açabiliriz ?
 
bilgisayarım windows 8 Cofaso programı kuramı yorum kurmam için ne yapmam gerekir yardımcı olursanız teşekkür ederim daha önce ekts de çzim yapuyorum ama yeterli gelmiyor cofaso yu öğrenmek istiyorum teşekkürler
 
kolay gelsin arkadaşlar. ben şirkette kullanmış olduğum bilgisayara format attıktan sonra dataları geri yükleyerek çizimlere kaldığım yerden devam etmek istiyorum. fakat dataları nasıl yükleyecem bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
 
arkadaşlar merhaba
Cofaso kullanan arkadaşlardan kaç kişi lisanslı kullanıyor program kurulurken karşınıza çıkan kullanıcı sözleşmesinde 1 ay sonra kaçak kullanıma girer diyor
kaç kullanıcı satın aldı?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,306
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst