CNC Router Yapımı - Fotoğraf Video ve Açıklamalı anlatım.

@ankis
2 soru sormuşsunuz ve bu soruları sorduğunuz konular sizin konunuz ile alakalı değil.Size tavsiyem yeni bir konu açarak sorularınızı buradan takip etmeniz.Sizin içinde daha rahat olacaktır.
Yeni konu başlığı ile açsanız daha doğru olurdu bence.
 
Vidalı mil uçlarını türkiyede herhangi biryerde somunu takılmış, bk-bf uç rulmanları takılmış işlenmiş ve sıkılmış halde tedarik edebileceğim bir yer var mı?

çünkü bulunduğum yerde ben bunu tornacıya anlatana kadar, adam ya somun gövdesinin bilyalarını yere saçaçacak, yada tornanın aynasıyla hatvelere zarar verecek :(
 
hazır yok bulamazsın
cnc torna bul otomatik işlet
reklam gibi olmasın ama polymak.com bu adamların özel makineleri var hem salgı ölçümü bile yapıyorlar
 
Evet verdiğin resimler gözükmüyor.
 
Üstad çok güzel paylaşım birkaç sayfaya göz attım tamamıyla okumaya fırsatım olmadı ama size bir sorum olucak ben cnc plazma yapmak istiyorum kesim sırasında elektirik akımı yüzünden bi aksilik yaşanırmı acaba yani örneğin millerde takılma olabilirmi akım yüzünden birde sizin plazma yapıcaksan bunlara dikkat et dediğiniz birşey varmı dediğim gibi bütün sayfaları okuyamadım vaktim yoktu hafta sonu okumayı planlıyorum tüm yazınızı ayrıca deneyimlerinizi paylaştığınız ve bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkür ediyorum.
 
Ümit selam;
Konu eki olduğu için cevap alma ihtimalin düşük.Bilgin olsun istedim.Dediğin gibi yap önce oku soracak bir sorun olursa yeni konu açarsın.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,178
Mesajlar
915,645
Kullanıcılar
449,939
Son üye
sorunsuzşofben

Yeni konular

Geri
Üst