CNC Router projem

Suat_Korkmaz

Profesyonel Üye
Katılım
30 Ara 2011
Mesajlar
4,985
Puanları
1,506
Yaş
47
Parçaları toparlamaya yaklaşık 2 ay önce başladım. Proje biraz yavaş ilerliyor. Halen hatalı tasarım ve eksiğim var. An itibariyle makinenin durumu aşağıdaki gibidir. Lütfen değerli yorumlarınızı paylaşın.
 
Kolay gelsin arkadaşım,maliyetiniz nedir ?
 
Kolay gelsin.

Bunların fiyatı ne kadar? Hareket mekanızması nasıl olacak merak ettim...
 
Ben de benzer bir proje yürütüyorum, başarılar dilerim.
Yurtdışından ürün getirirken gümrükle uğraştınız mı? Gümrüğe takılan olduysa nasıl çıkarttınız?
 
iki somun arasına yay koysanız nasıl olur, zaman içinde oluşan aşınmaları tolere edebilir.
 
Merhaba,
Bu vidalı milleri kullanmaktan vazgeçtim. Ne kadar gres sürsem de dönüş hareketi yumuşak olmuyor. Fiyatta uygun daha iyi bir mil arayışına girdim.
 
Sayın Suat Korkmaz öncelikle projenizde başarılar dilerim. Benim dikkatimi çeken bir unsur var o da ahşap aksamla ilgili. Bir projemizde kolay olsun, işlemesi rahat olsun diye ağaç kullanmıştık. Projemiz lazerli bir sistemdi yaptık güzel de oldu. Cihazın tüm ince ayarlarını yapıp çalıştırdık ve gece çalışmaya bıraktık. Fakat sabah geldiğimizde kullandığımız lazer ışığı yaklaşık 6mm civarında kaymıştı. Sebebini araştırdığımızda sorunun ağacın sıcaklığa bağlı olarak esnemesinden kaynaklandığını fark ettik. Acaba diyorum sizinde projenizde ileride böyle sıkıntılar çıkabilir mi? İnşalah çıkmaz ama ben de tecrübemi paylaşmak istedim. Kolay gelsin, başarılar diliyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,918
Kullanıcılar
449,607
Son üye
sinan343834

Yeni konular

Geri
Üst