CNC Router alacaklara benden uyarı

hamsikoli

Üye
Katılım
19 Nis 2018
Mesajlar
16
Puanları
1
Yaş
48
Kullandığım CN ROUTER ufak geldiği için internetten araştırarak bir CNC router alalım dedik ve sahibinden.com da
MATEC CNC ROUTER MAKİNE İMALAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ diye bir firma bulduk, internette araştırdım hakkındaşi şikayet filan varmı diye bulamayınca güvendik firma sahibi METİN ile sözleşme yaptık, lakin bize getirdiği makina ile sözlelmedekinin alakası yok.

Eğer yarın öbürsü gün biri de aynı tuzağa düşmesin diye buradan yazmak istedim.

İlanlardaki 7/24 destek hizmet tecrübe filan hepsi yalan haberiniz olsun.
 
Malesef bu tuzağa düşünce anladık bizde bunu
 
Piyasada kazıklanmamak için işten az anlamak lazım. Buna yapacak hiçbişey yok malesef memlekette ahilik diye bişey kalmadı
 
Merhaba, hala gravür makinesi satın almanız gerekiyor mu, yabancı makineleri düşündünüz mü? Biz profesyonel bir gravür makinesi üreticisiyiz.Ücretsiz satış öncesi ve satış sonrası hizmetler sunuyoruz.İlgileniyorsanız web sitemizi ziyaret edebilirsiniz: Jinan FORSUN CNC Machinery Co., Ltd.
 
Yaptığı makineden ne kadar kar edersem o kadar iyi mantığıyla hareket ediyorlar. Nerede ne idüğü belirsiz motor/sürücü vs. varsa temin ediyorlar bu iş için çin i gezip dolaşan kişiler biliyorum. Markası adı sanı belli olmayan abidik gubidik ürünler, üreticinin elinde kalmış 500 adet 1000 adet neyse toplayıp alıyor sonra aynısından istese devamı olmayan, üretimi olmayan ürünler.

Şasileri yapmak zaten bir şey değil bu kalitesiz ekipmanlar ile makinesini topluyor iyi bir karla satıyor. Sonra makine arıza verdiğinde zaten yerine yenisini koyacak ekipmanı/yedek parçası olmadığı için servise yanaşmıyor. Bu şekilde başı yanan çok tanıdığım var makinesini hurdaya ayıran mı dersin deposunda ölü sermaye oalrak yatıran mı dersin..
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,914
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst