Cnc Mekanizma İskelet

cncarastirma

Usta Üye
Katılım
21 Eyl 2010
Mesajlar
931
Puanları
166
Yaş
43
Selamun aleyküm Tanıttığım sistem cnc servo veya step motorlarla kontrol edilen imalatıyla uğraştığımız basit cnc router vb. makinanın iskelet kısmıdır. Vidalı miller couplinler üç eksen kızakları ile kurulan bu sistemin fiyat ayarlaması sizinle iletişimimizle sisteme yapılan eklentilerle belirlenir.

Sistemin kızak vb sistemleri tamamen honlanmış mil üzerinde kayan lineer rulmanların kullanımı gibi yüksek fiyatlı piyasa malzemelerinin dışında da ayarlanabilir hatta bunun yanında istediğiniz hassasiyete göre komple kendi imalatımız olarak da yapılabilir.

Hassasiyetin cm ve mm olduğu kaba sistemlerde ise vidalı mil yerine direk gijon dediğimiz vidalar üzerinde hareket eden ekipmanlar da kullanılabilir. Bu son bahsimizde gijon fiyatının 2..3 TL civarında olduunu düşünürseniz fiyat ayarlamamız daha da uygun olmaktadır.
Tanıttığımız bu sisteme yapabildiğimiz eklentiler sizlerin isteğiniz ve kapasitemizce belirlenir.
Dilediğiniz gibi isteinizi yazabilirsiniz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.

Hayırlı günler dileriz.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,906
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst