CNC MACH2 Bağlantı ve Program Ayarları?

Arkadaşlar denemeler ve yanılmalarile cnc tezgahımı yaptım devr kartı ve motorlarıda aldım ve bağlantılarını yaptım ancak. parelel port ile bağladığım cnc kartıma bilgisayardan birtürlü veri gönderemedim. MACH2 -3 ve birkaç program denedim ancak ayarlarını ve kullanımını bilmediğim için . başarılı olamadım.

Sizden isteğim ayrıntılı olarak bilgisayarda ayarlamam gerekn kısımlarr yada programlar üzerinde yapmam gereken ayarları anlatan bir kaynak gösterebilirmisiniz. ?

mehmetkose

Usta Üye
Arkadaşlar denemeler ve yanılmalarile cnc tezgahımı yaptım devr kartı ve motorlarıda aldım ve bağlantılarını yaptım ancak. parelel port ile bağladığım cnc kartıma bilgisayardan birtürlü veri gönderemedim. MACH2 -3 ve birkaç program denedim ancak ayarlarını ve kullanımını bilmediğim için . başarılı olamadım.

Sizden isteğim ayrıntılı olarak bilgisayarda ayarlamam gerekn kısımlarr yada programlar üzerinde yapmam gereken ayarları anlatan bir kaynak gösterebilirmisiniz. ?

https://www.kontrolkalemi.com/forum/artsoft-mach-serisi/15952-mach3-kullanimi.html

en iyi kaynak bu sanırım...! (aradığınız bilgiler burada mevcut..!)

Konu Sah
teşekürler anladığım kadarı ile pinleri ayarlamam lazım

Konu Sah
robotic electronics ( keskinler ) 3 axis cnc driver kart kullanan varmı pin port ayarları için ?

Forum istatistikleri

Konular
124,833
Kullanıcılar
444,179
Son üye
Lazix6164

Yeni konular