Cnc konusunda bazı sorularım var yardımcı olurmusunuz?

Sayin @deltas

Daha sık ugrayiniz yorumlarinizi arar olduk.

Bu konu dahilinde Cnc konusunda bilgi olarak cok eksik oldugumu ogrendim. Yazilim kısmında daha cok bilgi edinmem lazim. Cncyi imal edip duzgun iscilik cikartamadiktan sonra bir anlam yok. Simdilik pcb cikartmak icin lazer printer ile cikti alip transfer etmek en mantikli cozum.

Bu arada konu nixie lambalar var elimde buradan lambalar icin tekrar sayin @koçlu 'ya tesekkur ederim. Lambalar ile bir saat yapacagim ancak hatlar ince oldugu icin kaliteli bir pcb almak sart. Ya profesyonel destek alip pcb yaptiricam yada kendi imkanlarimla imal edecegim.

Tesekkurler.
 
Son düzenleme:
Sayin @deltas


Bu arada konu nixie lambalar var elimde buradan lambalar icin tekrar satin @koçlu 'ya tesekkur ederim. Lambalar ile bir saat yapacagim ancak hatlar ince oldugu icin kaliteli bir pcb almak sart. Ya profesyonel destek alip pcb yaptiricam yada kendi imkanlarimla imal edecegim.

Tesekkurler.

Nixie lambalari nasil temin ettiniz. Fiyati nedir acaba.
 
İltifatınız için teşekkür ederim.
Mesajların tamamını okuyamadım. Sürekli kullanmak için bir makina tasarladığınızı düşünerek yazmıştım.
Yukarıdaki linkteki yazılımlar problemsiz çalışıyor. Daha önce denemiştik. Herhangi bir problem yaşamamıştık. Kodlaması (Örnek kodlar mevcut) basit. Sadece Arduino bazen hatalı hareket edebiliyor. Onunda (geçen hafta forumda bir konuda bir arkadaşın vermiş olduğu bilgilere istinaden) nedeninin parazitler olduğu düşünüyorum.
Sürekli kullanmayı düşüneceğiniz bir makinaysa bunu tavsiye ederim.
İyi çalışmalar..
 
Nixie lambalari nasil temin ettiniz. Fiyati nedir acaba.

Elimdeki lambalari sayin koclu abimiz verdi. IN1 model lambalardir. 6 adet.

Sayin koclu vermeseydi ebay den temin edecektim. Lamba modeline gore 5$ adet civarindan baslayan fiyatlar var. Fiyatlar yukselerek gidiyor.

ffern-Anzeiger%C3%B6hre-IN-1-Ziffernh%C3%B6he-18mm.jpg


1.jpg
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,921
Son üye
TursuBidonu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst