Citect 7.2 _base Menu Confugurasyon Problemı

muh_erkan

Üye
Katılım
18 Mar 2009
Mesajlar
25
Puanları
1
Yaş
37
Değerli form üyeleri

Bugün citect ile bir proje oluştururken bir sorun ile karşılaştım. Cok onemlı bır sorun olmamasına rağmen sorun sorundur mantığıyla düşünerek baya bır ugrastıktan sonra burada sızlere danısmaya karar verdim.

Sorun citetc 7.2 ile birlikte gelen citect kutuphanesının _base templatınde var olan logın ıconunun hemen yanında olan acılır menu hakkında. Orada tıkladıgınızda asagıya dogru login logut vs. gıbısınden default verıler acılıyor. Ben burada cıtect 7.2 nın kendı ornegınde oldugu gıbı kendı ıstedıgım bılgılerın gorunmesını ıstıyorum fakat bır turlu beceremedım. Ornegı ıncelersenız eger orada menu confıugurator altında logın engıneer.. vesaoıre gıbı gıreılen verılerın gorundugu goreceksınız. Aynı seyı bende gerceklestırmeme ragemn hala menu konfıguratorune deger gırmemısım gıbısınden default verıler acılıyor.

Bu konuda bıglsı olan arkadaslar varmıdır?

Cıtectte uzman olan arkadasların bunu yanıtlayabılecegını zannedıyorum.

PageDspLoginMenu() kodunu ıncelersenız ne demek ıstedıgımı dahada net anlayacagınızı umuyorum.

Sımdıden yardımcı olan arkadaslara tesekkurlerımı ıletiyorum

Citect te uzman arkadaslarının cevaplarını beklıyorum yanlız 3 gundur.=) Umarım yardımcı olan bırılerı olur

Arkadaslar ıngılızce kaynaklarda karıstırdıgım kadarıyla cıtect 7.2 nın menu konfıgurasyonunda acık buyuk bır bug mevcut. Su an ıse nasıl gıderılecegı konusunda bır fıkrım yok.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,906
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst