Circutor Marka Analizör Sorunu?

oldboy

Üye
Katılım
9 Ara 2007
Mesajlar
34
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar merhaba,

bu circutor marka analizörlerle ilgili şöyle bir sıkıntımız var. trafo 1 ve trafo 2 olmak üzere iki tane trafomuz mevcut ve geçen aya kadar hep trafo 1 devrede idi ve biz circutor analizör yardımıyla bilgiyaraımızdan agt1 (trafo1 için) değerlerini alıyor, excele aktarıyor, aylık enerji tüketim grafiklerimizi oluşturuyorduk.

fakat geçen ay trafo 1'i devreden çıkarıp trafo 2yi devreye aldık ve Şebeke 1 aydan beri trafo2den besleniyor. şimdi durum buyken biz circutor programından trafo 2 için (agt2) değerlerini aldığımızda tutarsız sonuçlar görüyoruz. yani vermesi gereken değerlerin üçte birini falan veriyor aşağı yukarı.

eskiden trafo1 için(agt1) program değerleri gayet doğru verirken trafo2 için(agt2) beklenen değerleri vermiyor.

şimdi sorum şu, bu analizörün bu durum için yapılacak bir ayarı var mıdır? var ise nasıl yapmalıyız? elinde türkçe kullanma kılavuzu olan var mı? bu durumda ne yapmalıyız, bu değerler bizim için önemli.

teşekkürler.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
merhaba sorununuz bağlantı yanlışlığı gibi duruyor, cihaz manuellerine www.circutor.com adresinden, ilgili ürünleri bularak ulaşabilirsiniz, bir servis ihtiyacı için 0 216 314 87 01 numaralı telefondan Circutor ürünlerin servisi için irtibata geçebilirsiniz.
 
cihaz üzerindeki menuden akım trafo ve gerilim oranlarını kontrol ediniz. max ve min tuşlarına aynı anda basılı tut, sonra menuden ilerle set current primer menusune akım trafo oranını yazınız.
 
trafo2 de daha önce böyle bir sorun yaptımı yapmadıysa bağlantı sorunu yok demek tir trafo 1 e alıp tekrar deneyin normal sonuç veriyorsa eğer her iki trafonun akım ve gerilim trafoları aynı değerde ise trafo 2 nin akım ve gerilim trafolarının kontrol et derim kola gelsin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst