Ceza ödemeye son! Dinamik Kompanzasyon

greentimm

Üye
Katılım
4 Şub 2010
Mesajlar
7
Puanları
1
İşletmeler artık fazla ceza ödemeyeceksiniz. Dinamik kompanzasyonla hem temiz,gürültüsüz hem de çok daha uzun ömürlü ve kesin bi çözüm sunuyoruz. Bu konuda sıkıntı çeken işletme sahipleri benimle özel mesajla irtibata geçebilirler. Herkese saygılar.
 
Ceza ödemeye son! Dinamik Kompanzasyon

Slogan güzelmiş, hayırlı işler dilerim. ;)
 
Sağolun teşekkür ederim. İlgilenen arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.
 
bu sloganla muazzam satiş olur kesınlıkle triyaklı bır duzenektır:)
 
sayın nefer maliyetler nasıl masala 50 kwar
------------------
dengesiz yükler
 
Son düzenleme:
şön reaktörleriniz ve yük sürücülerinizde nvarmı triyak olduğuna görede oldukça hızlı bir sistem kademe sayılarında düşüş oluyormu peki
 
şöyle sevgili arkadaşlar. aklınıza gelebilecek her türlü olumsuzlukların bertaraf olduğu bir sistem bu. evet kontaktör 15 saniyede anca algılarken bu düzende 20ms de devreye giren tristörlü bi düzenek. ceza ödemek mümkün değil. harmoniklere karşı bile çözüm buluyoruz. faz dengesizlikleri de önemli değil bu sistemde. sistem en uygun fazdan akımı alıp dengelemeyi kendi ayarlıyo. gerçekten birçok elektrikçinin hayret ettiği ve birçoğunun da henüz bilmediği bir sistem.
------------------
sevgili parlayanelektrik , detaylı bilgi için görüşelim
 
Son düzenleme:
Tristörlü harmonik bobinli güzel bir sistem tristörlerin hızından dolayı cezaya girme olasılığı tamamen ortadan kalkıyor b u sistemlerde arkadaşın dediği gibi tirstörlerin 0,18 sn de devreye girip çıkabiliyor birde bu sistemde janitsa röle kullanılırsa cihahın + bir özelliği belli zmaan ayarları var örneğin 24 saat formatına ayarlayınca gün içinde cezaya girse bile 24 saatin sonunda sistemi sıfırlıyor normal hale getiriyor.Tavsiye edilebilir.ama biraz maliyeti yüksek oluyor bildiğim kadarıyla kontaktör yerine tristör kullanıldığı için.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst