Cep telefonu takibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zenze

Üye
Katılım
2 Eyl 2007
Mesajlar
254
Puanları
1
Yaş
39
Cep telefonlarını online ve arşivli takip etme hizmeti veren Anasayfa sitesi hizmete girmiştir. YILLIK ÜCRETİ 6 TL olarak belirlenmiştir. Cep telefonu üzerinden personelinizi ,çocuğunuzu vb.takip etmek için son derece ekonomik bir alternatif sunduğumuzu düşünüyorum.

Siteyi incelemenizi ve yorumlarınızı rica ediyoruz.

Anasayfa
 
Bir kullanıcı ücretsiz ve sınırsız.
Kullanımı:
Programı indirin ve kurun telefonunuzun gps ve internet bağlantısını açın
programı çalıştırın
Siteye üye olduğunuzda tefonu haritada görebilirsiniz.
 
Bilgisayarınıza benim yazdığım virüsü bulaştırın size hangi sitelerde gezdiğinizi söyleyeyim.
O çakallara söyle botnet için başka bir yol bulsunlar.
 
Ben öyle düşünmüyorum.Neticede kullanıcı izniyle başlayan bir program bu anlamda casus programı denilen illegal yapılardan uzak.Size böyle düşündüren nedir ? merak ettim ,genel bir yaklaşımınız mı yoksa farkettiğiniz bir durum mu var. Ben kullanıyorum kurdum ve sıkıntı göremedim.Yazılım hizmeti veren bütün firmalara böylemi bakmalıyım.?Fikrinizi gerçekten öğrenmek isterim.
 
merhaba burası forum herkes fıkrını yazabılır sayın seagate arkadaşa katılıyorum geçen yıl test amaçli simkartım vardı kontörlü cazıp bır önerı mesajı geldı evet dersenız uygulamaya geçecektır dıye fazla kontör yoktu bıle bıle evet dedım:)20 tl vardı 10 dk surmedı abuk sabuk mesajlar peşpeşe telefon konusunda şahsı goruşum açılım yanlış ha şunuda ılave edeyım muşterı hızmetlerını aradım engellemedıler sadece bır evet dememın cezasını yukledığımı anında harcıyor çareyı operatör değiştırmekle çözdüm
 
Aslında seagete nin geri dönüşünü beklediğim için cevabı geciktirdim. Birincisi "burası forum herkes fıkrını yazabılır " doğrudur fakat edep sınırları içinde olmalı,"O çakallara söyle " tarzı ise en basitinden edepsizlik ! Ben kimsenin ulağı değilim kaldır kç sen söyle.

Bir süredir bu hizmetten yaralanıyorum ve elemanlarımın (araçlarımın) yer bilgisini öğrenmek için uygun bir çözüm olarak geliyor. Bu amaçla fikirlerinizi almak istiyorum.

Olaya olumsuz bakmak istemiyorum çünkü; Firmaya güvenmezsek araç takibi cihazları yük ve müşteri bilgimizi(yük alma ve verme yeri) rakip firmalara verebilir,internet tabanlı muhasebe kayıtları öyle,zaten telefon operatörlerin hali belli o kadar alakasız mesajları yollayacakları numaraları kim veriyor,kredi kartı bankacılık hizmetleri hakeza yani güvenin başladığı yer neresi olmalı?
 
Başka fikri olan kimse yok mu?
 
Burası önce bilgilerin sonra uslubların tartışıldığı forumdur(En azından ben öyle düşünüyorum).
Devir bilgi madenciliği devridir.
Kim netde ne yapar?
Kim saat kaçta nereye gider ? gibi bilgiler parayla ilgili firmalara satılır.
Gezinti.com: bir iss nin para karşılığı kullanıcıların aktivite bilgilerini satıyor(sanki ödediğiniz fatura yetmiyormuş gibi)
Size ücretsiz servis veren şirketler neyden para kazanıyorlar dersiniz?
Esrar, eroin, beyaz kadın ticareti ?
Araçların güzergahını belirleyip yol üstündeki benzinlikle anlaşma yapmadıklarını nereden biliyorsunuz?

Şayet dediğiniz gibi "o çakallar" rahmani bir duygu ile bu işi yapsalar, benim gibi standalone lokal uygulamalar yazıp kullanıcının hiçbir bilgisini kayıt altına almazlardı.
Peki ben o kişilere neden "çakal" terimi kullandım?
Bu kelimenin o kişilerle hiçbir alakası yoktur. Sadece global platformda benzeri hizmetleri verenlerin yanında o hizmeti aldığınız firmalar ya it olur yada çakal !
Gördüğünüz gibi kuruma yönelik bir cümle kullandım (Alın bu sözü sündürebildiğiniz kadar sündürün...)
 
Farklı düşünce ve üsluplarımız var. Buna harcayacak zamanım yok.
Denizde yüzerken yağmurdan da korkmam.
Ben kullanıyorum. Memnunun.Ekonomik ve pratik.İsteyen denesin istemeyen denemesin. İyi forumlar dilerim.
 
Peki elemanlarınızın cihazlarınıza bu prog yüklediğiniz söylüyor musunuz yoksa habersiz kurup "bunu kullanacaksın o kadar" mı diyorsunuz? "Firmaya güvenemesek" diyorsunuz bir d empati kurun çalışanlarınızın gözünden bakın "patron da güvenmezse" "sürekli gözü üstümde" diye düşünen elemanın psikolojisi, işe ne kadar kendini verebilir, taciz boyutu vs. var?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,118
Mesajlar
915,146
Kullanıcılar
449,822
Son üye
hamidettin

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst