Cep telefonu ile ev kapısı açmak

Aşağıdaki devre çok pratik bir devredir. Bir bakın isterseniz. bir nolu bacak girişi 1uF 60v ile 250 v arası kondansatör olacak.

1139_tel_1.jpg
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Sevgili Evet arkadaşlar geçensene böyle bir devre almıştım kazır kit kendim hesap ettim yapacaktım baktım bu devre daha ekonomik fiyat olarak almaya karar verdim iyi çalışmalar..

DTMF-4.jpg
 
sevgili arkadaşlar sanırırm bu devrenin internetde hazırırnı görmiştüm..DTMF UZAKTAN KONTROL kartı diyerek araştırın geliyor..
 
DTMF Projesi olabilir konu ile ilgili..
 
kesın ve az malıyetsız bır onerı:
eskı bır telefon alacaksın tıtresım ozellıgı bulunan ve telefonun ıcını acıp tıtresımı saglayan motorun 2 ucunu alıp 5volt rolenın bobın uclarına bagla sen telefonu arayınca role ceker rolenının uclarına ne baglarsan onu calıstırırsın ;
tabı bu durumda kım ararsa arasın ıster ıstemez kapı acılacakdır
bunu onlemek ıcın
1 telefonun mesaj almasını engelleyın yada mesaj geldıgınde tıtresımle bıldırım yapmasın
2 gsm operatorunuzle gorusup sadece sızın ıstedıgınız telefon numarası ararsa calmasını saglayabılırsın


yok ben bunlarla ugrasamam dersende alırsın kardesım bır adet gsm modül 150-250 $ cıvarında
ıstedıgın numaraya ızın ver ıstedıne verme ıstedıgın senaryoyu uygula
 
Akıllı Ev deyince insanların aklına ne geliyor bilmiyorum ilginç sorularla karşılaşıyoruz akıllı tuvalet var mı ? akıllı çöp kovası var mı ?...Gereksiz ayrıntılarla boğuluyorlar .önemki olan bunun gercekten ihtiyaç olup olmadığı .hackaner arkadaşım biraz da esprili olarak güzel bir yanıt vermiş.
 
selam hackaner kardeşim konuyla ilgili bilginversa paylaş yoksa insanlarla alay betme bilgipaylaşmak lazım senide sıkıntın olur ve tıkandığın yer olur biri sana buyle hitap veye cevap verirse hoşuna gidermi arkedaşım.
 
arkadaşım telefonla yapmak istediğin şey çok basit ama maliyeti yüksek
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst