CD Çalarlı Teyibi USB'li Yapmak

djazrael

Üye
Katılım
2 Nis 2010
Mesajlar
37
Puanları
1
Yaş
36
evet arkadaşlar ben bir elektronikçiyim cd çalarlı tayplere usb ilave etmek istiyorum bu konuyla ilgili bilgisi olan fikri olan varsa yardım edebilirmi?
 
vala iyi olurdu.bende de cd çalarlı peyp var bende takardım.
 
bud evre pıc olacaktır ısın ıcıcne programlamada grer bıraz kapsamlı olur o yzuden yapman zor olabılır...
 
piyasada pek nadir bulunsada +5V dc ile çalışan kendi üzerinden play puase forward reverse ve volume kontrollü, usb çalar devreleri mevcut.kullanımı cok basit.iki tane sinyal ucunu alıp teybin aux girişine veya varsa amfinize baglayıp istedgniz yerde usb calar elde edebilirsiiz.
 
mükemmel bir akıl aslında yapabilmek yetenek ister.
 
Arkadaşım sadece PIC entegresi değil birde MP3 decoder entegresi lazım o da çok uzun iş... Çok falza uğraştırır ve maliyeti yükseltir. Arkadaşımın dediği gibi düşük güçle çalışan mp3 çalarlardan kullanın
 
Çoğu arkadşın da söylediği gibi bu iş için yeni bir devre kurmuş olursunuz teyp ile pek bir alakası olmaz sadece ses sistemine teyp üzerinden ulaşmış olursunuz bundada cd çalarlı teybin olup olmaması hiçbirşey ifade etmez yani amacından sapmış olur yinede yapmak isteyenler için kendi mp3 çalarınızı yapın (yabancı sitelerde görmüştüm make your own mp3 player diye geçiyordu) kaynak kodları açık olan pic ve flash bellek ile yapılan sd card da okuyabilen devreler mevcut.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst