cctv sistemlerin fiber optik kablolarla kurullması

bunu bizde anadoluda biryere mobese sistemi kurduk .fiber optik bağlantıları ve cihazları buraya sığdırmam mümkün deil esasen .eğer kafanıza takılan bir soru olursa bana [email protected]'dan ulaşabilirsiniz.
 
kısacası kameradan kameraya kullandığınız serverdan ileitşim arasındaki mesafeye ve daha birsürü etken mevcut.siz bana tam veri verirseniz size o veri karşısında nasıl davranılması gerektiğini söylerim.bu konuda profesyonel çalışmalarımın olduğundan dolayı.ayrıca şunu söylemek gerekir devletimin parasına yazık diyorum.kurulan sistem ok kadar eski bir sistemki.ama bizim yapacağımız birşey yok .bizden istenen kötü sistem olduğu için bizde ona göre uygun fiyat veriyoruz ve işi alıyoruz.serverein başına geçen kişileri göreceksiniz teşkilatta ta bilmem kaç yılında office eğitimi almıştım diyo abiler arkadaşlar.bana dediler sen pc den anlıyorsun .bu işi sen yaparsın bende başına geçtim diyorlar.
 
slm arkadasım fıber optık sonlandırıcı donusturuculerle rj 45 data kabloya donusturuyorsun mesafeye gore 500 metreye kadar multımod fıber kablo tercıh et kablonun her ıkı ucuna fıber donusturucu aparat alman gerekıyor genelde cıhazların beslemesı 220 volt ebatları 30 cmx30 cm her cekececın kamera ıcın aynı ıslemı yapman gerekıyor
 
adsl modem lan ayarlarında yonlendırme portu uzerınden cıhazın ıp numarasını gır.modemden data kablosuyla cıhaza ırtıbat yap dıger konun monıtoru degıstır
 
çeviri olmadan direk kameradan görüntü alınan sistemler çok daha sağlıklı.Yani kameradan direkt olarak fiber optik çıkış var. eğer başka soruları olan olursa hertürlü sorularınızı yanıtlamaya çalışırım.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sorun yaşayan arkadaşım DVR cihazının arkasında monitöre giden kablo(video veya BNC'li kablodur) ile ilgili bi sorunun olabilir.Söküp saglamlık kontrolünü yapıp yeniden denemeni söyleyebilirim.Olmaz ise arıza ve DVR hakkında tam açıklayıcı bilgi verirsen yardımcı olabilirim.kolay gele;)
 
Merhaba...
Fiber-video cihazlar transmitter - receiver olarak çalışırlar... yani kamera tarafında transmitter, DVR tarafına receiver kullanmalısın.. Bu konuda Fibereks - perpa A Blok Kat:11 No:1418- firmasının kendi getirdiği OSD (Avustralya) markalı ürünleri var. Ayrıca firma fiberoptik sonlandırma ve sarf malzeme satışı da yapmaktadır..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,174
Mesajlar
915,637
Kullanıcılar
449,936
Son üye
AsilOzgenc

Yeni konular

Geri
Üst