CCTV sistemleri hakkında dokümanlar

teşekkürler.emeğinize sağlık
 
arkadaşım kameraları kurmak istediğin ortamı göz önüne alarak kamera seçimini yapman lazım bide kayıtı nereye yapcak bilgisayarmı yoksa dvr mı tavsiyem dvr olur ama maliyeti biraz fazla bilgisayara göre nasıl bir sistem istediğini ayrıntılı olarak anlatırsan daha iyi yardımcı olabilirim.

gurcandemirci_78 tavsiyenin dvr olmasının sebebi nedir açarmısın rica etsem..
 
network çıkışlı bir dvr kayıt cihazıyla ıp olmayan cameraları internetten izleme olanağım varmıdır cameralarımın ıp mi olması gerekiyor
teşekkürler
 
Genel olarak DVR cihazları analog sistem içindir (bazı markaların hybrid cihazları da var). Cihazı networkünüze yada direk modem rj45 çıkışına bağlayarak internetten izleme yapabiliriz. Bunuda cihazın kendi prg sinden yada bir browser üzerinden yapabiliyorsunuz.
 
arkadaslar ben kablosuz ve canak antenle goruntu aktarimi konusuyla ilgileniyorum.yani soyle ozetleyeyim konuyu.bir santiye var ve bu santiyenin 25-30 km uzaginda bir noktada ofis var.Santiyede kurulu hazir bir sistem var ve buradaki goruntuyu 25-30 km uzaga tasimak istiyorum.Bununla ilgili bir bilginiz var mi ve marka model verebilir misiniz?Tesekkurler simdiden

Ocelikle merhaba;
canak antenle analog kameranin goruntusunu aktarmak cok saglikli olmuyor,ve en ufak bit kotu hava sartinda goruntulerde bozulma olur.colombo markali goruntu aktaricilari kullanin isterseniz.ama onlar ip kamera tabanlidir ve sorunsuz.denemenizde fayda var.link veriyorum.

Tibet Sistem
 
arkadaşlar matrix switcher ile ilgili detaylı bilgiye ihtiyacım var yadımcı olursanız sevinirim..
 
merhaba arkadaşlar 16 adet american dinamics speed dome kamerayı harekete geçirecek 96 girişli 8 monitör çıkışlı 4 adet kumanda modülünü matrix arıyoruz sensörmatik projeyi kendisi almak istediği için fiat bile vermiyor müşterideki kameraları değiştirme imkanımız yok mekan şu anda tadilatta lütfen ilgili arkadaşlar yardımcı olsun
 
arkadaşlar
Elimde 320 kameram var ve bunlar 16 lık DVR giriyor ve matrix switcher ile görüntü aktarımı yapıyorum fakat elimde ki klavyeyle 9 tane dome kamerayı kontrol etcem ve bir tanesini kontrol ediyorum fakat geri kalanların baglantılarını nasıl yapmam gerek seri bir şekilde olcaksa kablo bağlantıları nasıl olmalı?
 
hepsinin ID si farklı ayarladım ama bağlantıyı nasıl yapmalıyım,direk 9 unuda klavyeye bağlasam hepsini aynı anda kontrol etmiş olmazmıyım...DVR a gidilecekse onu nasıl ayarlamalıyım 9 Dome u da aynı DVR a girmeliyim çünkü elimde tek klavye var ve zaten klavye ile DVR ın data gönderim uçları aynı sadece dome larla ters bağlanıyor:( aslında işin içinden şimdilik çıkamıyorum..
 

Forum istatistikleri

Konular
127,965
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst